... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jeeffo
Autor témy
Auto: 535d e61
Kraj: Trnavský

Re: Transmission Fault 535d E61 (2005)

Nedeľa, 23. Februára 2014, 21:53

LuboMT,
Ja sa nezastávam nikoho. Ako som písal, utne sa aj majster tesár, a ja som osobne človek, ktorý dáva vždy druhú šancu. O druhých šanciach je totiž celý život. Kto si to neuvedomil, ten zrejme ešte nič nezažil (alebo druhú šancu od života nedostal). Ja osobne nepotrebujem ani tak radu, ako to vyriešiť. Mám na čom jazdiť zatiaľ, ale táto mrška ma neskutočne baví. (konkrétne: je to rýchle rodinné plavidlo) Takže ako som povedal, vždy je čas na nápravu, stačí sa normálne porozprávať a dohodnúť.

PS: v Senci mi menili prevodovku na CL500... Nebudem to komentovať.

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 23. Februára 2014, 22:24

Vratim sa k tym lamelam. To ze su spalene su problem, ale aka je pricina ze su spalene, ked za normalnych okolnosti (ovladane mechatronikou) nedochadza k ich preklzu natolko, aby sa spalili ? :-k

lubomt
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 23. Februára 2014, 22:47

je to rýchle rodinné plavidlo - ja viem,vyborne auto s velkym vykonom, super pre rychly prevoz , mimo snehu samozrejme. Je to trosku narocnejsi motor, velakrat olejnicka, ale drziak, prevodovky na tomto aute sa dobre daju urobit a dlho drzia aj po navyseni vykonu. Mozne je ich upravit, aby vydrzali vyssi vykon.

Majkyy
Auto: BMW E91 330XD
Kraj: Košický

Piatok, 28. Februára 2014, 15:10

Aj mne sa stalo to isté na 530d, to transmition fault na dialnici. Počítač ti to hodí do núdzového režimu a hodí ti tretiu rýchlosť (qualt) kvôli tomu aby bolo možné ísť na aute aspoň 80 a aby si sa vedel aj pohnúť po zastavení. Mne pomohlo v tomto prípade akurát to, že som auto odstavil, odpojil som mínusový bod od baterky na 15 minút, chyba sa zmazala a mohol som pokračovať ďalej v jazde...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných