Nedeľa, 23. Februára 2014, 21:44
ano, nemam, pretoze niektore referencie tu chlapci nafukli. Jasnacka, ved kazdy schybi, aj my, ale nech mi nikto nepovie, ze sa nieco nedoriesilo. Odmietnem zarucne riesit len nieco, co odflaknu v iných servisoch alebo zakaznik si nedoriesi vady v aute a to znici znova prevodovku. Zaujimave, ze vsade inde robia suprovo. hlavne ze velakrat mi vravia, ze v Senci im to dlho trva, su drahi, niekedy ani nemaju veci do prevodoviek, velakrat pokazia a odmietnu reklamaciu, takisto aj ine, aj cesi nadavaju na Kaps a ine ceske servisy, v Ruzomberku by chceli na multitronic prevodovke opravovat hydromenic, vsade su super opravari. Na konci velakrat presvihnu daleko opravu a nikto sa nestazuje. Galova mi tu urobila super reklamu, samozrejme pol roka po zaruke reklamovat s neodstránenými zavadami to nikoho nezaujima, takisto ani pozadie iných... Ale ked treba poradit, kazdy tu iba medituje a mudrlantuje. Nic konkretne. Ako som velakrat opisal, taka nalada ako tu na bmw fore nikde nepanuje. Ale budiz, kazdy nech si chodi kde chce. Sice ze ma tu nemaju chalani radi nic nenarobim, serie ma to, ale aspon raz za cas poradim. Je mi fuk, ze z toho nemam profit, keby som chcel, davno tu uz nechodim. Tak ako tu, nacrtol som zlahka, co byva poskodene. Kazdy by len jazdil, do auta neinvestoval. Ja by som Vam to urcite nerobil, nie ze by som sa bal, ze by sme nieco urobili, ale v poslednom case keby som mal niekomu nieco robit tu z bmw fora a nebodaj by mi padol len srobik z jeho auta na zem, roznosil by nas po celom fore. najlepsie je tym, co ako mi povedal jeden clen tohto fora, ze "zadarmo rady nedavam a navody na opravy neposkytujem, pretoze ma to stalo kopu casu vlastnym badanim" ... zatial sa takto nespravam. Zdar a mier vsetkym :D
Naposledy upravil/-a
lubomt v Nedeľa, 23. Februára 2014, 22:50, upravené celkom 1 krát.