... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fajlo napísal:je to uz asi 2 roky dozadu, ked sme isli nalozeni plne auto, hudba, zakecani na nejaky zraz mustangov do tn... isiel som cez turnu, kto pozna vie, clovek si neuvedomi a ma pocit ze je uz davno za dedinou, je to jemne z kopca, aj ked sa to tak na pohlad nejavi, ale auto ma vlastnu volu rozbehnut sa. mimovolne a zarozpravani som sa pozrel na tachometer, ked mi kamarat povedal "aha"...mal som tam okolo 90...chtiac-nechtiac...to aha bol zeleny pan, ktory ma odstavoval. namerali mi 81. 150 na mieste, ziadne jednanie. "pan vodic, mate prilis kratko vodicak na to aby ste robili taketo priestupky." akoze keby mam vodicak 15 rokov namiesto troch, tak si podame ruky a hotovo?? nijako sa nedali ukecat. a este raz podotykam, ze som nemal ziadny cerstvy vodicak, ale skoro tri roky a najazdenych kopu stastnych km...bohuzial...nie vzdy clovek natrafi...
pre zhrnutie dodam, ze to bola sice moja vina, ale vobec som si to neuvedomil. ani ze idem tak rychlo, ani ze som este v dedine. je to spinavost...
lulu991 napísal:ja som dostal za 83 na 50ke pred dvoma mesiacmi 100, takze ceny pokut asi klesaju
futy napísal:Ak je známy majiteľ toho pajda, tak to bude poisťovňa vymáhať asi
Aby nebolo OT, tak týždeň do zadku mi obesili v ZA botu pred Ž-úradom, kým som vybral výpis tak už fotilvravím mu štátna inštitúcia vyjebaná, nemajú parkovisko, platíme ich z našich saklov (ŽU) a ešte aj pokutu mi zavesí. Ale dali dolu vypýtal OP a že, koľko ste tu boli, vravím na 4-té poschodie kolok+ vytlačiť výpis a už ste obúvali
tak choďte. Ďakujem pekne.
Policajt (vojenský policajt v rovnošate, profesionálny vojak s vonkajším označením POLÍCIA a iní oprávnení príslušníci ozbrojených síl, ozbrojených zborov, ozbrojených bezpečnostných zborov alebo príslušníci obecnej polície) dáva znamenie na zastavenie vozidla zdvihnutím ruky alebo zdvihnutým zastavovacím terčom alebo svietidlom vyžarujúcim svetlo červenej farby, ktorým pohybuje v hornom polkruhu. Z idúceho vozidla môže dávať policajt v rovnošate toto znamenie kývaním ruky zvisle hore a dolu, vysunutým zastavovacím terčom alebo rozsvietením nápisu STOP umiestneného na vozidle. Z idúceho vozidla možno pokyn na zastavenie vozidla zdôrazniť zvláštnym výstražným svetlom, prípadne aj zvláštnym zvukovým znamením. Pokyn na zastavenie vozidla možno dávať z vozidla idúceho pred zastavovaným vozidlom, ako aj z vozidla idúceho za zastavovaným vozidlom. Pri zastavovaní vozidla idúceho pred vozidlom, z ktorého policajt v rovnošate dáva pokyn na zastavenie vozidla, sa zvláštne výstražné svetlo a zvláštne výstražné zvukové znamenie použije vždy. Znamenie na zastavenie vozidla sa musí dávať včas, zreteľne a s ohľadom na okolnosti cestnej premávky, aby vodič mohol bezpečne zastaviť vozidlo a aby sa neohrozila bezpečnosť cestnej premávky.
Špekulant napísal:a tma je dobra viditelnost?
ved reflexnu vestu a baterku može mat hocikto kto ukazuje na krajnicu to mam šetkym zastavovat?
SurrendeR napísal:idem si tak po trnavskej, lepia sa na mna auta.. tak som zrychlil na ich rychlost (cca 80) , v tom pozeram do spetaku, vsetci zmizli a boli vzadu - isli 50 .. pozeram ze preco.. na druhej strane bol radar.. reku pici.. tak som ubral.. na bajkalskej som siel rovno ale vzadu pri zimaku uz odstavovali, tak som to otocil do protismeru, ale tam potom bola cervena.. zrazu pride pan policajt za mnou , daco kecal, povedal ze som prekrocil rychlost.. a povedal ze to je priestupok za 20e .. ja ze za 80 v meste? on ze hej.. reku hehe, ok, zaplatil som a isiel som dalej.. .. v tom som sa ale v posteli otocil na druhy bok a zacal sa mi snivat uplne iny senmozno to znie ako vymysel, ale mne sa to fakt snivalo