... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

michaltt napísal:

ale teraz by som to asi vynechal
 ale teraz by som to asi vynechal  
  nezaujimaju ma vase nazory tak nekomentujte tie moje. kazdy kto ma kusok rozumu si byberie s toho co som poslal niekomu to pride ako pohodny napad niekomu nie. mali by ste sa angazovat v BA na svojich kruzkoch volneho casu a nie hrabat sa na forach pre dospelych. degenerovanych debilov je na nete kopec nemusia byt zrovna tu na fore kde su rady,a typy.
 nezaujimaju ma vase nazory tak nekomentujte tie moje. kazdy kto ma kusok rozumu si byberie s toho co som poslal niekomu to pride ako pohodny napad niekomu nie. mali by ste sa angazovat v BA na svojich kruzkoch volneho casu a nie hrabat sa na forach pre dospelych. degenerovanych debilov je na nete kopec nemusia byt zrovna tu na fore kde su rady,a typy.

FeREE napísal:A tie Erisin-y ako hrajú? Čítal som, že lepšie ako origo rádio, ale zase som čítal, že keď pred modulom osadím externý zosík, tak aj ten origo hrá slušne. Zatiaľ to vidím asi na opravu toho pôvodného a časom sa uvidí. Ale aspoň viem, že tie 2din rádia tam nenapchám. Diky moc inak scenario.

. Ja si myslím že keby som chcel e92-60 tak ju mám... Ale keď vieš lepšie tak sa nejdem hádať
 . Ja si myslím že keby som chcel e92-60 tak ju mám... Ale keď vieš lepšie tak sa nejdem hádať 
scenario napísal:tu mas video montaze 2 DIN radia
 Tak ale ked niečo chceš mať poriadne spravené, musíš sa s tým pohrať. No uvidím ako skončí môj rádiomodul a potom sa uvidí. Ale v každom prípade, dik za video.
 Tak ale ked niečo chceš mať poriadne spravené, musíš sa s tým pohrať. No uvidím ako skončí môj rádiomodul a potom sa uvidí. Ale v každom prípade, dik za video.blavak1 napísal:jj radšej bmw ale urcite nie 100kW :) Ešťe aj v tej posratej octafke mam viac kw...
blavak1 napísal:Čo by si chcel vidieť ešťe si nepočul,nevidel 1.8T 20V?