... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

scenario
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Re: nefunguju reproduktory na pravej strane

Pondelok, 10. Februára 2014, 15:23

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 10. Februára 2014, 17:14

vieme napr. také cinche vytiahnuť aj na business rádiu? :-k

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Februára 2014, 20:57

michaltt napísal:
Obrázok

:mrgreen: :thumbup:
inak e46 preface vs octavia to by som tiez radsej bral octavku, bez tabletu samozrejme :)

inak jak sa na tablete prehravaju DVD? funguje aj ovladanie na volante ci hlasove ovladanie nedajboze A2DP? :)

FeREE
Auto: BMW 330i E46

Pondelok, 10. Februára 2014, 22:43

Zdravím majstri. Mám podobný problém ako zakladateľ tejto témy, lenže mne kompletne odišiel zvuk, teda som kompletne odpálil koncák. Mám navi 16:9 bm54 na E46 facelift, a tiež rozmýšlam, či opraviť ten modul (okolo 150éčok), alebo teda kúpiť už niečo s kvalitnejším zvukom. Viete mi teda poradiť? Rozmýšlam nad dvoma alternatívami:
1. alt.: nechať opraviť pôvodný modul a dorobiť to ako to radí airbrushdoc pri tomto príspevku
bmw5-e39/bmw-e39-zapojenie-subwoofera-pomoc-t23091-15.html (príspevok Štv Dec 26, 2013 17:14)
2. alt.: alebo kúpiť niečo takéto
http://auto.bazos.sk/inzerat/33951558/N ... enwood.php
http://elektro.bazos.sk/inzerat/3422452 ... SB-GPS.php
http://elektro.bazos.sk/inzerat/3392606 ... o-ENON.php
Lenže pri kúpe takéhoto dvojdinového rádia nemám žiadne skúsenosti. Neviem či sa zmestí do toho priestoru, odkial vyberiem originál, či viem napojiť na iso originál repráky (možno sú nejaké redukcie, či niečo podobné). A ked kúpim rádio s navigáciou, tak asi všetky tie veci čo mám v kufri mi budú asi zbytočné (rádio modul, navigácia a tv modul je už dávno zbytočný, a ešte je tam jedna krabica, ale to neviem vôbec, že čo to je). Chcel by som do môjho krásavca kvalitnú hudbu, ale naraz by to nezvládla moja peňaženka, tak najprv by som možno kúpil lepšie rádio a repráky so zosilňovačom a subákom by som riešil časom, tak zato ma zaujím či by sa dali napojiť pôvodné repráky na taký iso konektor. Kto má skúsenosti, tak prosím o pomoc. Nad tabletom som tiež rozmýšlal :D ale teraz by som to asi vynechal [-X
Diky za rady a názory

scenario

Pondelok, 10. Februára 2014, 23:29

Takze tie 2 DIN radia tam nedas. Musel by si rezat kus plastu, kade vedie kurenie. Dalsi problem mas s tym, ze kedze mas radiomodul vzadu, musis pretiahnut kabelaz dopredu. Predavaju na to taky origo kabel, http://www.erisin.com/erisin-bmw6m-extension-power-cable-wiring-harness-40pin-17pin_p477.html . Dalej to riesit jednym z ich radii http://www.erisin.com/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=1&keyword=e46 , su dizajnovo takmer totozne s origo . Vedia to poslat tak, aby si neplatil clo ani DPH.

FeREE

Utorok, 11. Februára 2014, 12:26

A tie Erisin-y ako hrajú? Čítal som, že lepšie ako origo rádio, ale zase som čítal, že keď pred modulom osadím externý zosík, tak aj ten origo hrá slušne. Zatiaľ to vidím asi na opravu toho pôvodného a časom sa uvidí. Ale aspoň viem, že tie 2din rádia tam nenapchám. Diky moc inak scenario.

sodoom
Auto: BMW E46 320d

Utorok, 11. Februára 2014, 15:49

banda tupich curakov specialne Blavak s octafkou,krasna kombincia a dalsi skurveny bratisavsky zmatok PeqpeK. mozete mi obaja vylizat anal.... mudrakov ako vy naseriem za noc plny kybel...nazory takejto zberby zaujimaju akurat tak deti v materskej skolke :wink: nezaujimaju ma vase nazory tak nekomentujte tie moje. kazdy kto ma kusok rozumu si byberie s toho co som poslal niekomu to pride ako pohodny napad niekomu nie. mali by ste sa angazovat v BA na svojich kruzkoch volneho casu a nie hrabat sa na forach pre dospelych. degenerovanych debilov je na nete kopec nemusia byt zrovna tu na fore kde su rady,a typy.

To Blavak1: ked mas svoju super octafku co je lepsia ako ferrari preco si na Bmw klube?lebo by si chce tu svoju sunku vymenit za bavo a nemas na to ze? aj takych poznam \:D/

fox1k
Auto: BMW

Utorok, 11. Februára 2014, 16:18

čo tak sa vyjadrovať slušnejšie? nikto do teba neskákal tak ako ty tu skáčeš do ludí, ako sa sám píšeš, sme na dospeláckom fóre, tak sa aj tak vyjadruj :wink:
keď si sem zavesil fotku, musel si čakať, že ti ľudia na to napíšu reakciu.

scenario

Utorok, 11. Februára 2014, 17:49

FeREE napísal:
A tie Erisin-y ako hrajú? Čítal som, že lepšie ako origo rádio, ale zase som čítal, že keď pred modulom osadím externý zosík, tak aj ten origo hrá slušne. Zatiaľ to vidím asi na opravu toho pôvodného a časom sa uvidí. Ale aspoň viem, že tie 2din rádia tam nenapchám. Diky moc inak scenario.

tu mas video montaze 2 DIN radia

blavak1
Auto: zx-10r

Utorok, 11. Februára 2014, 17:50

Ten sa rád naťahuje pričom to je dosť trápne :D
A ten čo má nepozná a ani nevidel konzultuje o mojom finančnom stave =D> . Ja si myslím že keby som chcel e92-60 tak ju mám... Ale keď vieš lepšie tak sa nejdem hádať :D
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

FeREE

Streda, 12. Februára 2014, 07:50

scenario napísal:
tu mas video montaze 2 DIN radia

No ako vidím na tom videjku, tak to je dosť veľa práce, ked tam chceš napchať to 2dinové rádio. To aby si bol zvárač, stolár, elektrikár, lakérnik :D Tak ale ked niečo chceš mať poriadne spravené, musíš sa s tým pohrať. No uvidím ako skončí môj rádiomodul a potom sa uvidí. Ale v každom prípade, dik za video.

frostik
Auto: E46 320D
Kraj: Banskobystrický

Streda, 12. Februára 2014, 15:51

blavak1 napísal:
jj radšej bmw ale urcite nie 100kW :) Ešťe aj v tej posratej octafke mam viac kw...

by som ju chcel vidiet ..
ten tablet je fail aj podla mna :)

blavak1

Štvrtok, 13. Februára 2014, 00:22

Čo by si chcel vidieť ešťe si nepočul,nevidel 1.8T 20V?

FeREE

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:02

blavak1 napísal:
Čo by si chcel vidieť ešťe si nepočul,nevidel 1.8T 20V?

Takú oktávku som menil za terajšieho krásavca 330i. Dobre ťahala tá oktávka, sporovnaným s terajším bavorákom je rozdiel pri tých vyšších rýchlostiach, nad 150 km/h. Ale v sedení na ceste sa to nedá porovnať, predsa je BMW nižšie.

blavak1

Štvrtok, 13. Februára 2014, 15:19

Ale veď ja sa nehádam že je lepšie to a to... Ja som len reagoval na ten tablet a tým to začalo...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných