... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

scenario
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Re: nefunguju reproduktory na pravej strane

Štvrtok, 13. Februára 2014, 15:46

Netreba si z nikoho strielat, a robit srandu. Ano , je to trocha extravagantne, ale kazdemu sa paci a vyhovuje nieco ine.Ako napad, a inspiracia to nieje zle, mozno by to chcelo trocha nensiu uhlopriecku. Mimochodom, nieco podobne, ma uz nova F30 http://www.caricos.com/cars/a/ac_schnitzer/2012_ac_schnitzer_bmw_3-series_f30/1024x768/10.html
Naposledy upravil/-a scenario v Piatok, 14. Februára 2014, 20:45, upravené celkom 2 krát.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 14. Februára 2014, 19:12

scenario napísal:
Netreba si z nikoho strielat, a robit srandu. Ano , je to trocha extravagantne, ale kazdemu sa poci a vyhovuje nieco ine.Ako napad, nspiracie to nieje zle, mozno by to chcelo trocha nensiu uhlopriecku. Mimochodom, nieco podobne, ma uz nova F30 http://www.caricos.com/cars/a/ac_schnitzer/2012_ac_schnitzer_bmw_3-series_f30/1024x768/10.html

podobne? to si zase ty robis srandu :)

blavak1
Auto: zx-10r
Kraj: Bratislavský

Sobota, 15. Februára 2014, 02:11

Ja to už radšej ani komentovať nebudem...
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

djmetla
Kraj: Košický

Sobota, 15. Februára 2014, 19:45

Ako som za každý Custom ale :) podľa tej foto by som mal problém vidieť cez čelné sklo to riskovať nebude. Na druhú stranu ako to svieti v noci? Ďalej i keď sa venujem technológií ako programátor a bývalý mechanik počítačov nemám rád keď su vidieť káble! Nie to ešte na palubovke auta od zapalovača, usb káble, stojany a nabíjačky (viz. cez volant). Chválim snahu ale 10" table je moc skôr ten 8" napr. Samsung Galaxy Tab III 8" ten je šikovný a užší. Možno každopádne by som si vedel predstaviť spraviť dok v palubovke. Ale to už vyžaduje iné zásahy. Na druhú stranu 2DIN rádio sa tam dá dorobiť tak prečo to nespraviť? I keď ja to neriešim momentálne mám klasické 1 din video, ktoré sa mi dizajnovo páči ale moc nesedí do tej stredovej konzole čo ma vytáča. Takže sa chystám na Custom niejaký pekný displej zapustený. Hlavne nech to má bluetooth pretože hudbu mám buď v Macu alebo iPhone.

Užívateľov profilový obrázok
sodoom
Auto: BMW E46 320d
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 16. Februára 2014, 20:00

zis maria hosi :wink: ok nelubi sa vam ten napad tak to nemusi nikto riesit..mne slo len o to ukazat tuna ze sa da kupit stojan na tablet a dat ho do auta..niekomu to moze vyhovovat inemu zas nie. ja som s tym spokojny pretoze nemusim vyseierat 300e za 2din radio ked mam tablet ktory vyuzivam aj v sukromi.....nikomu sa to mozno zda velka uhlopriecka no mne to vyhovuje...nanajvys sa ten tablet aj s tou koliskou da zmontovat za par sekund...cize som tym nic neposral a ani mechanicky nezasiahol do interieru a usetril nielen prachy ale aj cas na celu prerabku...nelubi sa... ok..len ma vytocilo ako sa tu hend do mna vseci pustili...ako nikomu som nekazal ze si to tka musi dat... sorry za blbe vyjadrovanie ale mal som naladu pod psa a este tie komenty do toho... jop inak ako ja by som prijal toho ersina..ale za tie prachy mam folie na zadne okna+prahy :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných