... všetko o BMW ...
 Ked niekto potrebuje vytiahnut "dobky" alebo preliaceniny urcite nevahajte ho kontaktovat. Zabudnite na 5korunovych chlapcov co si pozreli video na Youtube... Tibor presne vie co robi a robota je TOP
  Ked niekto potrebuje vytiahnut "dobky" alebo preliaceniny urcite nevahajte ho kontaktovat. Zabudnite na 5korunovych chlapcov co si pozreli video na Youtube... Tibor presne vie co robi a robota je TOP  

) som najazdil 340km a dotankoval som 55litrov. Este by sa tam mozno zmestilo 5 litrov ale bohvie... Prva nadrz bola OMV dnes som skusil Slovnaft tak uvidime co to da....
 ) som najazdil 340km a dotankoval som 55litrov. Este by sa tam mozno zmestilo 5 litrov ale bohvie... Prva nadrz bola OMV dnes som skusil Slovnaft tak uvidime co to da....
 Som si aj bral fotak ze odfotim pred aj po ale sme kecali popritom takze som na to zabudol az ked to bolo hotove
  Som si aj bral fotak ze odfotim pred aj po ale sme kecali popritom takze som na to zabudol az ked to bolo hotove   Ale napr. predne blatniky mali pod smerovkou na rovnakom mieste nejaku nehodu a boli v podstate pretlacene dovnutra na 3 krat.... Po zasahu je to ako od vyroby. Pod kluckou som mal asi 6 z toho dve dost hlboke a ostre. Ziadna zmienka aktualne. Tie foto ma mrzia celkom, bolo by to lepsie odprezentovanie roboty ale hold clovek zapomina
  Ale napr. predne blatniky mali pod smerovkou na rovnakom mieste nejaku nehodu a boli v podstate pretlacene dovnutra na 3 krat.... Po zasahu je to ako od vyroby. Pod kluckou som mal asi 6 z toho dve dost hlboke a ostre. Ziadna zmienka aktualne. Tie foto ma mrzia celkom, bolo by to lepsie odprezentovanie roboty ale hold clovek zapomina   

neviem zohnat kolesa co chcem a drbnutemu michalekov nedam 1300 za kolesa so zoslahanymi pneu....
 neviem zohnat kolesa co chcem a drbnutemu michalekov nedam 1300 za kolesa so zoslahanymi pneu.... 

Maco napísal:A ted babo rad

slevin napísal:Som rad ze si spokojny s pracou. Keby si nieco mal v buducnosti, kludne sa ozvi :)

viktorko22 napísal:
dobre Ťa manažujem