... všetko o BMW ...
jackal69 napísal:no ja mam podobny problem, doteraz to bolo tak,ze sa mi svetla (stretavacie) zapli vzdy ked som dal klucik do zhavenia a potom ked som nastartoval ostalo svietit len jedno,alebo druhe,alebo ziadne...no hroza...vymenil som licht modul, funguje to normalne (mam tam tiez tu spominanu bodku, co s tym, kde to spravit a podobne?...ale stale mam problem,ze ako nahle zapojim dialkove (teraz su odpojene) tak stale svietia, oboje a pritom ten licht je vymeneny, kde moze byt zadrhel?
lionlion napísal:Tak tu mas obrazok je to ta A3, je to na spolujazdcovej strane na prednom stlpiku, ked das dole schranku (dole najprv ten plast nad nohami a potom 2x matica staci povolit a celu skrinku vytiahnes) tam by si to mal vidiet
Kedze ti blbne len jedno dialkove, tak by sa to dalo vyriesit za par drobnych ale to riesenie je fuserske, ja sam by som ho do svojej nechcel robit ale keby ten modul bol prilis drahy tak by som nad tym mozno uvazoval. Takze to riesenie:
S dobreho dialkoveho urobit odbocku pre signal na rele (ktore by sa tam dorobilo) a to rele by zapinalo tu druhu stranu ktora by sa vystrihla s toho modulu.
Ale to by som neodporucal, to by som bral ako poslednu moznost.
Bangysko napísal:Caute...No nasiel som tuto temu..Ja som si tiez nacal temu pretoze mi svietia oboje dialkove naraz a nedaju sa niako vypnut,no na palubovke mi pracuje vsetko ako ma...No neviem co je s tym.Vedel by mi niekto poradit ? Pls
modriblesk napísal:
ak ti zacali svietit obe naraz, tak uz to asi bolo robene ako v mojom aute (s relatkom), je totiz malo pravdepodobne ze by sa ti pokazili obe naraz. kazde svetlo ma totiz vlastny tranzistor.
ja som odpojil konektory z dialkovych ziaroviek a jazdil som tyzden iba na stretavacich svetlach, kym som si to opravil. nevybila sa mi baterka ani ziadny iny problem som nespozoroval.
sam sa rozhodni akym sposobom si to opravis.
mozes dat nove tranzistori, alebo tam nalozis relatka.
jackal69 napísal:no ja mam podobny problem, doteraz to bolo tak,ze sa mi svetla (stretavacie) zapli vzdy ked som dal klucik do zhavenia a potom ked som nastartoval ostalo svietit len jedno,alebo druhe,alebo ziadne...no hroza...vymenil som licht modul, funguje to normalne (mam tam tiez tu spominanu bodku, co s tym, kde to spravit a podobne?...ale stale mam problem,ze ako nahle zapojim dialkove (teraz su odpojene) tak stale svietia, oboje a pritom ten licht je vymeneny, kde moze byt zadrhel?