Streda, 18. Decembra 2013, 15:08
ked tak spominam na prihodu zo soboty, motor este studeny tak som siel kludne po galvanyho, pripajali sa nejake 2 auta od HP tak som sa hodil do laveho nech sa ludia pripoja bez zdrzania, kedze som na semafor dorazil akurat na oranzovu tak som si spravil velmi slusny naskok. hned sa pripajam do praveho a pozeram, ze mi do naraznika skoro natankovala o2rs ktora sa tam bohvie zkade z rite zobrala kedze som cely cas pozeral do toho spetaka a nikto za mnou nesiel min 200m. tak hadzem ocko po nom a tou nadherou predomnou = quaskajom a on stale v pripajacom pruhu, tak mne zacali prerusovane ciary, smerovka dolava a vyjdem do praveho pruhu a zacal som pomaly obiehat quaskaj, ked som bol na jeho urovni tak krasavica smerovka a zacala to brat dolava, nato si vsimla auto o 1/2 vecsie ako ta jej skatulka, tak to trhla doprava skoro sa rozbila o zvodidla, nejak to urovnala ale ani mne nebolo vsetko jedno uz som to zacal tahat dolava a pozera na mna takym nechutnym sposobom ako si dovolujem ist vedla nej ked tam chcela ist ona. samozrejme som este dalej pri 90km/h obehol cez pravy pruh jedinca v lavom a to som si povedal, ze je tam velka koncentracia obmedzenych jedincov tak som pridal na 100 a konecne sa zacal vzdalovat tej plejade.
a toto sa mi stane stale vtedy ked idem pomaly a slusne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov