... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 . Lenže ja bývam v takých "pekných" končinách že nemôžem vôbec vyjsť ku domu (stavbe) aj dneska napr. No rozmýšľam o nejake aute 4x4. Chcel som sa opýtať čo by ste poradili? Octavia ma haldex tie I genrácie octavii moc preslavene týmto systémom niesu stále nejaké problémy (ak je to fakt pravda). Preto som myslel či by som si pomohol nejakým VW napr bora, golf... alebo som rozmýšľal nad Audi a ich systémom quattro, alebo popozerať ešte nejaké subaru? no neviem. Auto bude v okolí ceny 5000 nechcem moc doplácať oproti mojemu. No osobne si myslím že v okoli ceny 5000 sa niktoré nevyrovná celkovo vzhľad, konštrukcia e46 ja mam po facelifte. Takže tu bola ešte jedná možnosť nejaké rýchlo upinácie reťaze. No ale ked zijdem tak 100m od domu tam su už cesty upravovaná takže reťaze dole. Čo by ste radili?
 . Lenže ja bývam v takých "pekných" končinách že nemôžem vôbec vyjsť ku domu (stavbe) aj dneska napr. No rozmýšľam o nejake aute 4x4. Chcel som sa opýtať čo by ste poradili? Octavia ma haldex tie I genrácie octavii moc preslavene týmto systémom niesu stále nejaké problémy (ak je to fakt pravda). Preto som myslel či by som si pomohol nejakým VW napr bora, golf... alebo som rozmýšľal nad Audi a ich systémom quattro, alebo popozerať ešte nejaké subaru? no neviem. Auto bude v okolí ceny 5000 nechcem moc doplácať oproti mojemu. No osobne si myslím že v okoli ceny 5000 sa niktoré nevyrovná celkovo vzhľad, konštrukcia e46 ja mam po facelifte. Takže tu bola ešte jedná možnosť nejaké rýchlo upinácie reťaze. No ale ked zijdem tak 100m od domu tam su už cesty upravovaná takže reťaze dole. Čo by ste radili?

problemy s haldexom nie su.. pozri si video a uvidis
 problemy s haldexom nie su.. pozri si video a uvidis 

germancars napísal:torsen - bezudrzbovy, v podstate bezporuchovy, stala 4kolka
haldex - musis menit olej + filter, nie je stala 4kolka ale tiez funguje skvele a nic vzadu neimpulzujeproblemy s haldexom nie su.. pozri si video a uvidis
viac ti k tomu asi netreba
ani subaru nie je zla volba
serwo napísal:Zaparkovat auto dole

jediny pripad kedy zacitis impulz  je ked das na semaforoch pecku z miesta , alebo sa nejak extra prudko rozbiehas..inak sa ten zadok pripaja uplne bez toho aby si nieco zaregistroval... teda zaregistrujes jedine to, ze auto sedi a pokial nezostanes stat na bruchu vyjdes vzdy vsade
 jediny pripad kedy zacitis impulz  je ked das na semaforoch pecku z miesta , alebo sa nejak extra prudko rozbiehas..inak sa ten zadok pripaja uplne bez toho aby si nieco zaregistroval... teda zaregistrujes jedine to, ze auto sedi a pokial nezostanes stat na bruchu vyjdes vzdy vsade 
											ViktorDDD napísal:starý dobrý torsen sa vyškrabe všade, tie lacnejšie quatrá s haldexom a el. pičovinami stoja za hovno, to už je pomaly lepšia zadokolka so samosvorom
takže hľadaj auto s poctivým 4x4
dobré 4x4 majú aj subaru

Jozef napísal:No ale ako to zistim ktore je ktore? čo take ma napr starý dobrý torsen?

germancars napísal:ved som ti to hore napisal .. a presne o takych degesoch ala viktorddd som pisal co v tom v zivote nesedeli ale ohodnotit to vedia

germancars napísal:
ved som ti to hore napisal .. a presne o takych degesoch ala viktorddd som pisal co v tom v zivote nesedeli ale ohodnotit to vedia