... všetko o BMW ...
punky13 napísal:čaute chalani,
Viete mi povedať kto by mi pomohol ohladne výmeny/upgradu business navigačného na profi?
Mechanika mi prestala čítať média, tak som rozmýšlal to rovno upgradnúť![]()
Neviem čo všetko k tomu potrebujem, či stačí vymeniť len obrazovku, mechaniku a plast..
Ďakujem
PeqpeK napísal:skus zahranicne fora, tam toho najdes urcite viac
Vladdo01 napísal:ja som to menil, ked pohladas niekde to najdes aj podrobne.
meni sa display, mechanika, a ramik, potom trebasikovneho s pocitacom a cele to nakodovat
punky13 napísal:
Hladal som, našiel som, ale po pravde sa do toho moc nevyznám. Jeden píše, že stačí vymenit obrazovku a mechaniku, iný zas, že treba naprogramovať niečo atď...![]()
Len sa pýtam či tu už niekto absolvoval takýto upgrade a vedel mi povedať čo k tomu treba, či sa mám do toho pustiť, alebo radšej hneď vyprdnúť na to.
bruno75 napísal:Podla ETK mas LCI model (http://bmwfans.info/vin/decoder/?decode=CX35333), aj ked je paka este stara (do 520d LCI sa myslim zo zaciatku davali este stare automaty...) Viac by ti o tom vedel napisat voMacK...
bruno75 napísal:Podla ETK mas LCI model (http://bmwfans.info/vin/decoder/?decode=CX35333), aj ked je paka este stara (do 520d LCI sa myslim zo zaciatku davali este stare automaty...) Viac by ti o tom vedel napisat voMacK...
opisk napísal:napisal som tomu vomackovi tak som zvedavy, inac som tu novy na fore tak nvm ale ta odpoved mi skocila do zlozky na odoslanie, je to spravne?
bruno75 napísal:
myslim, ze spravne to je, zda sa mi, ze sa to presunie do zlozky odoslane, az ked si to dotycny precita, resp. az sa naloguje na forum...
inak, pokial moje info siahaju, voMacK je docasne mimo dosah (do konca tyzdna) - isiel odpisovat plyn niekam mimo jeho chotar![]()
(tu poslednu poznamku samozrejme neber vazne - to je tu na fore taky folklor, az tu budes dlhsie pochopis![]()
)
voMacK sa ale do vybavy a nuansov preLCI / LCI u E60 a F10 vyzna celkom doooost, takze co Ti on napise, to bude urcite pravda
opisk napísal:chlapi poradte co kupit za stierace...
dik
PeqpeK napísal:mozem odporucit stierace od valeo, mam ich od februara a su stale OK