... všetko o BMW ...
voMacK napísal:pokial viem to je svetelne cislo, ktore ovplyvnuje stmavovanie spatakov
chip napísal:Pokud to je ze strany čelního skla, tak to není na elektrochrom zpěťáků, k tomu slouží čidlo v prostředním vnitřním zpětným zrctáku. Páč by to nemělo logiku, jelo by auto proti vám a zatmavili by se zpěťáky - nesmysl! To čtvercové zepředu je na ty dálkovky.
chip napísal:Pokud to je ze strany čelního skla, tak to není na elektrochrom zpěťáků, k tomu slouží čidlo v prostředním vnitřním zpětným zrctáku. Páč by to nemělo logiku, jelo by auto proti vám a zatmavili by se zpěťáky - nesmysl! To čtvercové zepředu je na ty dálkovky.
voMacK napísal:
ale coby....elektrochorm spatak ma dve cidla. Jedno priamo na zrkadle otocene do kabiny, a druhe je to stvrcove co snima svetlo pred autom.
Logiku to ma, ze musia byt tie cidla dve, aby sa ti zrkadlo nestmievalo vzdy ked je za autom nejake svetlo..cize cez den by bolo stale zatmavene..tak na to ma to cidlo vrepdu aby vedel posudit ci je den, alebo ci je za tebou auto a pred tebou je noc...
DesertFox napísal:Kurde tak prečo mi to nefachá (prepínanie diaľkových)?
DesertFox napísal:
Čiže na stmavenie slúži ten foto senzor pred šoférom (oválny tvar) ktorý zabráni oslneniu od zadu ?
A ten štvorcový od čelného skla je na dialkáče ??
Kurde tak prečo mi to nefachá (prepínanie diaľkových)?![]()
DesertFox napísal:Tak to tam nemámvďaka páni za odpovede
bruno75 napísal:
... a nemáš ani veľmi za čím banovať. Ja to mám a len sa s tým jedujem. Diaľkáče to zapína neskoro, podstatne neskôr, než by som ich ja zapol "ručne" a vypína ich pri prvom náznaku auta vpredu alebo oproti...
![]()
Na dialnici to zase vypína diaľkové aj keď idem okolo (pod) väčšou reflexnou smerovou tabulou, o protiidúcich autách ďaleko za zvodidlami ani nehovorím...- chcelo by to proste doladiť citlivosť, rovnako ako v prípade dažďového senzora
bruno75 napísal:Keď sme už pri tých fičúrkach, vie niekto ako nastaviť tieto veci v iDrive v E60 LCI?
- zobrazenie otáčkomera a zapnutých smeroviek na HUD (M-outlook HUD) TT-Simik píše na svojej stránke, že to vie, ale osobne mi v Dobrej Nive povedal, že to nejde len tak ľahko a nedokáže garantovať, že mi to bude fungovať
bruno75 napísal:- vyššie zmieňované nastavenie citlivosti asistenta diaľkových svetiel a dažďového senzora
bruno75 napísal:a pikoška na záver: vytiahnuť údaj zo skrytého menu BC do údajov zobrazovaných BC (spotreba / dojazd / priemer. rýchlosť), resp. vypnúť automatické zamykania skrytého menu po vypnutí motora - nechce sa mi zakaždým, keď potrebujem zistiť teplotu chladiacej kvapaliny zdĺhavo odomykať skryté menu - počas jazdy to nie je najbezpečnejšie...
DesertFox napísal:A tá aplikácia sa volá ?? a ešte otázočka, je aj pre Android ??
PeqpeK napísal:Napriklad Torque, ktory ide aj pod androidom...ale potrebujes k nemu aj ten BT modul, ktory strcis do OBD
a nepojde ti naraz BT handsfree a tamta sranda...bud jedno alebo druhe