... všetko o BMW ...
Moderátor: www.bmwklub.sk
TiTAN napísal:je potrebné vytvoriť materiálno-technické zabezpečenie (zástavy, altánky, časomiery, kužele, ...). Z týchto dôvodov sa vedenie BMWKLUBu SK rozhodlo vytvoriť členský príspevok, ktorého výška je dobrovoľná a nebude nikde zverejňovaná.
BlackMW napísal:TiTAN napísal:je potrebné vytvoriť materiálno-technické zabezpečenie (zástavy, altánky, časomiery, kužele, ...). Z týchto dôvodov sa vedenie BMWKLUBu SK rozhodlo vytvoriť členský príspevok, ktorého výška je dobrovoľná a nebude nikde zverejňovaná.
taka dobra casomiera nemoze byt zla ale je kurevsky draha..
radovo tisice eur..
rozmyslam ale ze by som teoreticky vedel zbuchat taku amatersku
(opticke zavory 7m, led displej cca 20 cm na vysku,
spojene 400 m kablom a mikroprocesor.. radiovo to neviem spravit)
s nakladmi na 1 drahu cca 10.000 a kazda dalsia draha cca +4.000
bolo by to zaujmave ?
resp. vedel by som teoreticky na vlastne naklady zabezpecit casomjeru
na slalom, ak start aj ciel budu blizko pri sebe netreba kabel a staci 1 fotobunka..
lenze cas na sprinte je zaujmavejsi..
nevie niekto odniekial nenavratne pozicat 2 balenia UTP kablu ? (po 305 metrov to byva balene)
Diablo napísal:Zaujmavé to je určite. Bola by to čistá popičovka. este sa dohodneme ako to vyfinancujeme a možeš sa do toho pustiť. Vedel by si to stihnúť do nášho zrazu? Samozrejme aby to bolo na dve dráhy.
jariq napísal:s tym kablom to nebude problem , to viem zariadit
kaco napísal:ak myslis optickou zavorou opticky snimac, tak by som vedel mozno zabezpecit nejake kvalitne ......
samozrejme by sa museli kupit ...
100RM napísal:Ostali mi na Slovenskom ucte 3 koruny, tak ich snad poslem ...Ale ne, rad prispejem aby som sa dostal do clenskej sekcie, ale nechcem byt v O.Z. Je to tak mozne ?
kačo napísal:cize pokial niesom clenom tak tu clensku sekciu newidim, alebo este nieje zriadena ???
kačo napísal:zaslas som poziadavku na ponuku na podobny alebo lepsi model
pockam a uvidim :)