... všetko o BMW ...
Moderátor: www.bmwklub.sk
BlackMW napísal:kačo napísal:zaslas som poziadavku na ponuku na podobny alebo lepsi model
pockam a uvidim :)
kam ? daj link alebo co..
ja som odjebnal 2 ks toho PEM5D aby bola VO cena a aby som mohol zacat testovat..
BlackMW napísal:hej forumove vyssie bytosti, mozno by bolo rozumne spravit novu temu 'casomjera start' pod '!!! uz funguje oficialne !!!' lebo uz sme s tym jemne OT.
TiTAN napísal:napr. GPSkou by sa tych 400m dalo zmerat mam GPS navigaciu takze no problem aj ked neviem ci by to bolo uplne presne
BlackMW napísal:no ja mam sirfstar III chip 20 kanalovy takze si myslim ze ok ta odchylka bude mensia v podstate ako tych 5 m lebo nepresnost mapy sa nebude brat do uvahy, inac vitaj v klubeTiTAN napísal:napr. GPSkou by sa tych 400m dalo zmerat mam GPS navigaciu takze no problem aj ked neviem ci by to bolo uplne presne
no na letisku by mohol byt dobry prijem, asi zalezi aj od pristroja..
sirf III cipy v novsich pristrojoch by imho mohli mat odchylku mensiu ako 5 m..
na danej drahe by to znamenalo cca 1.5 stotiny sekundy co by nemalo vadit..
BlackMW napísal:TiTAN napísal:napr. GPSkou by sa tych 400m dalo zmerat mam GPS navigaciu takze no problem aj ked neviem ci by to bolo uplne presne
no na letisku by mohol byt dobry prijem, asi zalezi aj od pristroja..
sirf III cipy v novsich pristrojoch by imho mohli mat odchylku mensiu ako 5 m..
na danej drahe by to znamenalo cca 1.5 stotiny sekundy co by nemalo vadit..
Xader napísal:Na offroad v PDA sa pouziva program Trip Master tusim - on ti presne mera metre - to by mozno stacilo ...![]()
A ked na palubovke v aute vynulujes pocitadlo a odides 400m - to nie je presne ?