... všetko o BMW ...
Moderátor: www.bmwklub.sk
LuCKy napísal:Na akú dĺžku by mali tie závory aktuálne reagovať? Možno by ich stačilo dať nie kolmo ale šikmo na cieľovú čiaru (cieľová čiara by bola v ich strede). Ale spôsobovalo by to určité odchýlky, nakoľko pri rôznej rýchlosti by to reagovalo v rôzne.
LuCKy
BlackMW napísal:to som skusal .. cca 45 stupnov ale nepomohlo..
LuCKy napísal:BlackMW napísal:to som skusal .. cca 45 stupnov ale nepomohlo..
Pri 110km/h preruší závoru na koľko ms?
LuCKy
balino napísal:kua stryco ty si ale vymyselnik heh...spytam sa kamosa co navrhuje lasery nech poradi....tie lanka a struny jak doba ladovato co je za zavoru ze nezaznamena afto pri 110km? zistim njake rady....
BlackMW napísal:balino napísal:kua stryco ty si ale vymyselnik heh...spytam sa kamosa co navrhuje lasery nech poradi....tie lanka a struny jak doba ladovato co je za zavoru ze nezaznamena afto pri 110km? zistim njake rady....
no to je asi 30 metrov za sekundu, ked je auto dlhe 4 metre tak je to prerusene asi 130 milisekund..
maju aj laserove ale stoja 4 litre kus a tam bude zrejme ten isty problem ak je to kvoli relatkam..
balino napísal:podla mna to njeje v zavore ale v elektronike co to vyhodnocuje!
BlackMW napísal:balino napísal:podla mna to njeje v zavore ale v elektronike co to vyhodnocuje!
ale kkt barani je v elektronike.. ta bezi na 1 MHz..
pozeral som ledku prerusenia brany a ked cez to myknes dobre rychlo rukou tak to nezaregistruje..
a neni to ani kablom lebo som skusal spustit startovaciu branu asi pri 150 km/h a nic..
balino napísal:BlackMW napísal:tak potom si kupil njake hrackarske zavory na kolotoce...sak a nemali njake parametre?
balino napísal:to mas mechanicke rele? ked hej tak to urcite nebude fungovat...ja som take njeco robil a rele chytilo slucku a stale zopinalo...som sa inak rehotal