... všetko o BMW ...
Moderátor: www.bmwklub.sk
Xader napísal:BlackMW napísal:ozaj, zhanam auto alebo motobateriu, musi byt ale pouzivana aby nebola umreta,
moze byt tak 2 - 3 rocna.. na napajanie.. keby ste vedeli o niecom dajte vediet..
Mame tusim 2 baterie do aut co pouzivame na lod k elektromotoru ... spytam sa ci tu druhu by sme ti vedeli pustit
MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:ozaj, zhanam auto alebo motobateriu, musi byt ale pouzivana aby nebola umreta,
moze byt tak 2 - 3 rocna.. na napajanie.. keby ste vedeli o niecom dajte vediet..
a este zhanam autoalarm s dialkovym ovladanim, selihocibarsjaky salat vymontovany z auta, hlavne nech sa to da ozivit..
Mam v garazi dve starsie baterie, ale netusim v akom su stave... Pripadne starsi origo BMW autoalarm...
BlackMW napísal:TiTAN napísal:pekne to si navrhoval ty? si si tam mal dat este BlackMW dade :) vyleptat
stihol som doplnit pred vyrobou :)
no bolo to rychlejsie ako som cakal.. takze pokoj mat nebudem:
BlackMW napísal:MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:ozaj, zhanam auto alebo motobateriu, musi byt ale pouzivana aby nebola umreta,
a este zhanam autoalarm s dialkovym ovladanim, selihocibarsjaky salat vymontovany z auta, hlavne nech sa to da ozivit..
Mam v garazi dve starsie baterie, ale netusim v akom su stave... Pripadne starsi origo BMW autoalarm...
hmm, origo bmw autoalarm ? jak to vyzera ?
som myslel taky co sa domontovava, tam sa lahko uhadne zapojenie aj bez manualu a je to samostatna krabicka..
ale ak to pojde ozivit tak moze byt ..
MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:ozaj, zhanam auto alebo motobateriu, musi byt ale pouzivana aby nebola umreta,
som myslel taky co sa domontovava, tam sa lahko uhadne zapojenie aj bez manualu a je to samostatna krabicka..
No co ti ja viem? Velke klbo kablov, dve dialkove ovladania, sirena, riadiaca jednotka...
TiTAN napísal:ok dneska dorazilo 305m rolka kabla .) zvysnych 95 mam
BlackMW napísal:fcera v noci som to kalibroval na stole..
za 7 hodin vznikla odchylka cca 5 sekund menej ako skutocne ubehnuty cas, t.j. opozdenie na 1 sekunde je cca 0.2 milisekundy,
t.j. o 2 desatinne miesta dalej za stotinami ako displej zobrazuje..
ale pri merani slalomu napr. 100 sekund uz bude 2 stotiny,
aj ked toto opozdenie oproti skutocne ubehnutemu casu bude pri danych podmienkach pre kazdeho rovnake.
Helldiver by sa k tomuto mohol vynadrit, mozu vzniknut vyraznejsie odchylky zmenou teploty, zmenou napajania na 12V bateriu ?
Da sa ta odchylka odstranit zmenou kondenzatorov ? Nemam s tymto skusenosti..
Je tam 6.4000 MHz krystal s 2x 15 pF, svab je na 14V zdroji cez stabilizator na 5V..
Prescaler 256, timer compare 249 -> interrupt kazdu centisekundu.
BlackMW napísal:hmm, origo bmw autoalarm ? jak to vyzera ?
BlackMW napísal:TiTAN napísal:ok dneska dorazilo 305m rolka kabla .) zvysnych 95 mam
vies to teda aj nakrimplovat ? na 150 + 155 + 95 by mohlo byt..
potom ked ne skor, na carat by si to mohol doniest,
nech mozem otestovat zavory cez ten kabel..
diik
TiTAN napísal:BlackMW napísal:TiTAN napísal:ok dneska dorazilo 305m rolka kabla .) zvysnych 95 mam
diik
jj jasne kliestiky mam, no problem
P.S.: nemalo by to byt skor 200+105+95?
BlackMW napísal:MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:MT-SPEEDY napísal:BlackMW napísal:ozaj, zhanam auto alebo motobateriu, musi byt ale pouzivana aby nebola umreta,
No co ti ja viem? Velke klbo kablov, dve dialkove ovladania, sirena, riadiaca jednotka...
tak ak to uz nepotrebujes, dalo by sa to nejak poslat do BA po niekom ?
kamos chodi do MT tak zistim kedy ide najblizsie..
alebo stacilo by mozno aj na carat..
kcem to pouzit na startovanie semaforu..
BlackMW napísal:TiTAN napísal:BlackMW napísal:TiTAN napísal:ok dneska dorazilo 305m rolka kabla .) zvysnych 95 mam
diik
jj jasne kliestiky mam, no problem
P.S.: nemalo by to byt skor 200+105+95?
ono je to skoro jedno, mozes spravit aj 4 x 100,
cim kratsie, tym lahsie sa budu zmotavat a rozmotavat
ale cim viac spojov, tym vacsia mozna poruchovost,
budem tam pouzivat RJ45 spojky..
TiTAN napísal:ok mne to je jedno, mozme aj tak ako si ty pisal, tie spojocky mas? lebo na tie som zabudol