Piatok, 16. Mája 2008, 17:29
boli spomenute auta VAG skupiny - rieisl som par znamym, problem tu nespociva vo velkom pociatocnom odbere ale v nizkom realnom odbere. Xenon ma cca 35W, predtym halogen 55W - v praxi to znamena ze bezny halogen ma mat odber cca 4A pri 14V, ale xenon ma iba okolo 2,5A - riesenim je bud paralelne ku xenonom zapojit odpory (ktore zvysia odber na 4 ampere a energiu zmenia na teplo), alebo cez VAGCOM prestavit hodnoty v riadiacej jednotke xenonove svetlomety - osobne odporucam toto, viackrat som robil (SW a HW mam este zo starych cias, troska sa v tych veciach vrtam)...
U BMW situaciu poznam napriklad z e46, rocnik 2004. Bolo to to iste ale v ruzovom - takisto o nizkom odbere, nie vysokom - akurat ze sa to napriklad nerozblika ale rovno odpoji stavu pre svetlomet - riesenie je bud osadit paralelne rezistory (odpory ako u pripadu predtym) alebo prepalenim pamete v Light module - co odporucam skor, ale neviem to a ani nepoznam nikoho kto by to vedel urobit.
Omacky ze k tomu treba riadene nabiehanie a specialne sady a blablabla mozu skusat na kucharov, ak chce niekto tvrdit nieco ine tak to musi tvrdit cloveku co o tom vela nevie - proste ta sada bud ma odber aspon 50W a nerobi problemy alebo su problemy. Ak ma sada odber 50W tak jedina jej specialita je vo zvysenom odbere, ci je to zase len blbym odporom vnutri alebo nejakym aktivnym prvkom ktory to teplo posle na chladic...princip zostava.