Nazdárek, tak pripojím sa aj ja do tejto témy. Dnes som skúšal kódovanie. Dopadlo to všetko v celku úspešne bez nejakých chýb. Potreboval by som len pár rád a vysvetlení.
Vyskúšal som uzamknutie po rozjazde. Neviem či to tak má byť alebo je niekde chyba v kódovaní alebo HW. Jedná sa o to, že po rozjazde mi auto pekne zamkne ale mal som predstavu, že pri následnom zastavení ak otvorím/odomknem šoférové dvere tak sa odomkne aj zvyšok auta. ale ostatok mi zostava zatvorené....taktiež to funguje keď stojím hockde a stlačím čudlík na dverách, zamknú sa len jedny, nie všetky. Dnes som cez INPU objavil chybu :
90 central locking mechanism BT broken
Error frequency : 1
Static error
Môže to mať na svedomí ? a v čom vlastne môže byť problém ?
Ďalšia utilitka, ktorú som si dokódoval je zamknutie po 2min. nečinnosti po odomknutí. Otázka znie prečo nezamkne aj s alarmom ? Nejaký kód to vie vyriešiť ?
Ďalšia vec

ako odstavím ostrek svetlometov lebo vypol som to v GM3 module a keď som to skúšal na mieste tak to neostrekovalo ale počas jazdy áno.
No a posledná vec, nezdajú sa mi servisné intervaly výmeny. Po prejdený 14 000km mi nezmizla ani polovica kociek. Chcel som tam nastaviť spravný údaj a to 15 000km. No bohužiaľ taká možnosť tam nebola. Bolo na výber len z rôznych konfigurácií vozidla ale možnosť bola správna t.j. e39 m57 aut5 ital atď. Čo by ste mi v tomto poradili ?