mel bych prosbicku.. od te doby co se me vybila baterka mi nejde nacist aji jedna mapa do navigace mk4. zkousel sem aktualizovat software, ale bezvysledne (podle navodu se stejne musi nahrat navigace a potom tam soupnout aktualizace..nebo ne ?)
momentalne sa mi nechce menit ten laser v mechanike. Je mozne z tohto DL DVD ktore mam vyhodit staty ktore nepotrebujem a nepouzivam aby som sa dostal na velkost CD(ako mam napriklad CD East Europe, kde zas nepotrebujem tiez niektore staty a miesto toho si tam dat Rakusko a nemecko). Fungovalo by to?
cesky ani slovensky jazyk na DVD nieje... na nete sa da ale zohnat update CD kde je slovencina pripadne to ponukaju ako sluzbu za poplatok http://autaslovensky.sk/ alebo pohladaj inde
Idu niekomu tie mapy? Ja mam 2 verzie a je tam d1/d2 a to je asi tak vsetko z bratislavy, wtf
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov