ja som mal ten isty problem, mas zapojeny aj kabel pod volantom,myslim nejaky (zadrem hovadinu,je to uz rok co som to dorabal) modro zeleny ,resp. zelenomodry? ja som to zapojil do kablu v tom zväzku,co ide do poistnej skrinky. neukazovalo mi ani rychlost ani spotrebu, iba datum cas a teplotu. ale potom to nejalo zacalo ist hlavolam.. a nikto mi nevedel poradit co tomu je.
tažko radit,ked som to robil rok dozadu, vela veci mi nesedelo s tymito navodmi.. ak najdem zajtra tie papiere,kde som to mal poznacene tak to mozme prebrať... mne islo prepinať, prepinat by ti malo ist urcite, ale nebude ukazovat nic, iba čiarky,ale nie som si na 100% isty (bolo to dost davno...)
keby si nasiel, asi by mi to pomohlo , este ked teraz kukam do papierov, tak zeleno-modra je tachometer pin 23, skusim to zapojit niekde blizsie ku tachometru, vo zvazku nad reprakom...
zatial mi to je v podstate na nic cas a datum som mal, a priemerna rychlost ma moc nezaujma
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
mam teda este jednu otazku... na nejakom fore som nasiel ze tipek pripajal zeleno-modry na pin 23, ktory v konektore do budikov (modry) nie je.... ked pozeram moje fotky, tak pin 23 tam nemam... ale modro-zeleny sa vo zvazku kablov nachadza... , a tam som ho aj pripojil...
som z toho jelen
na cz fore zas je ze alternativa ku pinu 23 je pin 4 -- ten obrazok co som dal... a to je zeleno-modry kabel z modreho konektoru z budikov... skusim to teda napijit co najblizsie ku konektoru a uvidime... lebo pin 23 v tom modrom nemam
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
ono sa to liši aj v tych dvoch navodoch na cz klube, ja som bol tiez domotany z toho,ak najdem tie papiere,kde som si to pisal a značil do tabulky atd. tak to bude mozno vyriesene
teraz som zas nasiel na http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... onvert.htm ak som spravne pochopil tak bez toho zapojenia mi to ani nepojde prepnut... ja sa zblaznim z toho idem spat, budem riesit zajtra zatial dakujem
No chalani ja mam otazku, (mam compacta) vsade je pisane ake kable , konektor, atd, ale ja mam dig. hodiny a chcem tam dat male BC, ale hodiny maju 4 "koliky" , konektor 6 dier... Mal by som mat ten konektor na BC niekde v aute ?, alebo to treba dokupit, a kde hladat kable, ked do hodin idu tusim len 4. (ja som v tom antitalent, myslel som ze tam nejaka zakladna priprava bude :) ) Alebo budem musiet najst nejakeho odbornika
samozrejme ze musis prerobit ten konektor ...do hodin idu len 4kabliky..napajanie a kablik zo svetiel...no do bc ide 12pinovy konektor ale iba 11 je zapojdenych :) tot mas navod ako som to robil ja http://www.bmwklub.sk/post320426.html#p320426
no dufam ze konektor sa da objednat (a za malo € ) Ja som cakal ze to tam bude nejako predpripravene. Bracho je elektrikar tak podla navodu snad nieco spacha Diky
Je to podľa toho kedy ty resetneš danú spotrebu. Ja napríklad mám Consum2 ako celkovú spotrebu - teda to neresetujem vôbec a Consum1 mám ako aktuálnu-teda na nádrž.
Je to podľa toho kedy ty resetneš danú spotrebu. Ja napríklad mám Consum2 ako celkovú spotrebu - teda to neresetujem vôbec a Consum1 mám ako aktuálnu-teda na nádrž.
aha, chapem, cize je to v podstate to iste, priemerna spotreba.. cize ked resetnem consum1, mera to od resetu a consum2 ostane to co bolo namerane..?