... všetko o BMW ...
bruno75 napísal:Potmehuth: fotis velmi slusne, nemas sa za co hanbit![]()
Zelo: tu nie je co komentovat, skutocne profi robota![]()
![]()
![]()
aj ja by som chcel vediet takto fotitak to nie je tajomstvo, poodhal prosim trochu informacii o pouzitej foto-technike
P.S. konecne sa v tejto teme objavuju naozaj pekne fotky zodpovedajuce nazvu temy...
bruno75 napísal:Potmehuth: fotis velmi slusne, nemas sa za co hanbit![]()
Zelo: tu nie je co komentovat, skutocne profi robota![]()
![]()
![]()
aj ja by som chcel vediet takto fotitak to nie je tajomstvo, poodhal prosim trochu informacii o pouzitej foto-technike
P.S. konecne sa v tejto teme objavuju naozaj pekne fotky zodpovedajuce nazvu temy...
bruno75 napísal:Zelo: tak tomu hovorim vybavaja som sice Nikonista, ale uznavam, ze tela a objektivy, ktore si napisal su faaakt slusne... Ty sa fotenim asi (minimalne ciastocne) zivis, ze?
![]()
P.S. nechcem rozputavat flamewar, ja fandim Nikonom, ale uznavam, ze medzi profikmi je viac rozsireny Canon... neviem preco![]()
Potmehuth: keep at good work![]()
Ale aby som len nekomentoval, davam si zavazok, ze prehrabem archiv a tiez sem nieco z vlastnej tvorby zavesim...
jkk napísal:dovolil som si ju v skicari trosicka orezateste zarovnanie o par stupnov....inak velmi pekny zaber
dedo1 napísal:Ja si myslím, že je to ako medzi EVO vs. STi napr. Aj jedno aj druhé je dobré, možno v niečo trochu iné, ale nemá zmysel sa hádať o tom, lebo nakoniec je to aj tak to isté.
Ale ja som Canoňák celým telom a dušou.
bruno75 napísal:Mas uplnu pravdu Zelo a hlavne, ako si sam napisal najdolezitejsim prvkom vybavy fotografa je : "v prvom rade moja hlava a oci", ak toto nemas, mozes mat foto-vybavu aj za 100t € a fotky nebudu nic moc a naopak, ak mas "dobre oko" aj s kompaktom za < 100 € alebo mobilom spravis pri troche stastia dychberuce fotky.![]()
Inak, zaujimal by ma Tvoj nazor ako profika na dodatocne upravy.![]()
Ja razim nazor, ze najskor treba mat fotku, ktore je niecim zaujimava uz "surovom" stave a potom mozno dadatocnou upravou len podtrhnut jej vynimocnost a zaujimavost - doviest ju k dokonalosti.![]()
![]()
Niektori "fotografi" (zial aj na tomto vlakne) si myslia, ze odfotia akykolvek zaber a pomocou HDR a uprav v pocitaci z toho urobia "tazke umenie"...![]()
M3driver napísal:ta je umelecka pretoze je este nerozbite?