Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Bez urazky, ale tato tema by sa mala premenovat na telefonne okienko, naozaj :/
Bez urazky, nechapem, co Ta irituje?
Ak najdes jednoznacnu, zdvoraznujem, jednoznacnu definiciu umenia, kde sa hovori, ze umenie zasadne nesmie byt prevadzane a prezentovane telefonom, sem s nou :)
napr. tento obraz je pre mňa niečo max. nehodnotné, škoda plátna na ktoré to "umelec" namaľoval, ale predsa sa našiel nejaký kokot čo za to vyvalil 44miliónov $
Prílohy
pc_600x450.jpg (26.55 KiB) 4323 zobrazení
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."