... všetko o BMW ...
voMacK napísal:ten zadok, je fakt taky...no..povedzme ze vsakovaky..
na predku mi moc nerezu predne ladviny...pridu mi strasne male..resp disproporcionalne ku celkovej maske..ale..
zacinam pomaly ale isto prichadzat novemu designu u BMW na chut...pretoze aj F12/13 sa mi zacali pomaly ale isto pacit a stara 6er mi uz teraz fakt pride stara...holt vyvoj v oblasti designu nezastavime..a je to dobre :)
a myslim, ze take reci ze ako su E46, ci E39 krasne a nadcasove auta su skor na smiech...ich doba je davno prec a napriek urcitemu caru [ale to len u E46 :) ]..tie auta su designovo a moralne uz velmi zastarale...
lovebmw napísal:niečo podobné pri faceliftovom Mercedese triedy C , každy znalec vypisoval ze to ma predne svetla jak octavia pritom ten dizajn svetiel mal MB skorej na inych modelochtu je to asi rovnake ...
andhell napísal:vcera som mal moznost "pokochat" sa touto "nadherou" v maxe v presove. Som dufal ze na zivo to bude lepsie ... tomu autu nic nepomozeinterier samozrejme super ... ale exterier .. dovidenia. S hanbou v srdci som odchadzal prec ... nuz aj pan tesar sa sem tam utne