... všetko o BMW ...

bmw M3 napísal:Casi sprintov niesu ale kludne mozem povedat ze M3 E46 vysla z tohto stretnutia vytazne

M3Evo napísal:ale ale ale Norik. Tak bolo vazne???
jazdilo sa na 200m iba nakolko to je kratka cesta...
- M3 e46 vs. 335i e92 = vyrovnane (M3 vyhoda LSD na starte 335i roztocene stale jedno koleso, v plnej 3ke 335i dotiahla na M3ku cize na 400m by to bolo dost zaujimave)
- M3 e46 vs. STi MY02 2:1 (na chlp rovnake dojazdy, v STi nova Exedy spojka nutnost sa s tym naucit spravne odstartovat)
- moja exM3 vs. exNorikova M3 tiez dost rovnocenne, ale tak isto vysledok na 400m by ukazal ktora ako ide atd...
V skrtatke vsetke tie auta maju nieco do seba a dost su vyrovnane. Zalezi tiez samozrejme od medzikusu za volantom atd. Cele toto stretko bolo o pokecani a zabiti volneho casu v Nedelu.
 premna aj tak M3 E46
 premna aj tak M3 E46   to vies, ale nehadam sa z pozicie startu nebolo chlpove rozdieli vidiet.Neriesim kto sa ako vedel pohnut ale to ako to bolo teraz tam z mojho pohladu..Je celkom mozne ze dalsiu nedelu sa Peto bude tak pohynat ze na starte odleti a zvysnych 400 metrou bude M3 len zufalo vzdychat.Kto vie? A tvoja eX s mojou eX ?To uz poriesia novy majitelia aj ked ja favorita mam.Ak by sa islo na 400m ? mozno by to bolo jednoznacne ak by sme v aute neboli dvaja .Neviem co je s Badboyom ale je strasne tazky
  to vies, ale nehadam sa z pozicie startu nebolo chlpove rozdieli vidiet.Neriesim kto sa ako vedel pohnut ale to ako to bolo teraz tam z mojho pohladu..Je celkom mozne ze dalsiu nedelu sa Peto bude tak pohynat ze na starte odleti a zvysnych 400 metrou bude M3 len zufalo vzdychat.Kto vie? A tvoja eX s mojou eX ?To uz poriesia novy majitelia aj ked ja favorita mam.Ak by sa islo na 400m ? mozno by to bolo jednoznacne ak by sme v aute neboli dvaja .Neviem co je s Badboyom ale je strasne tazky  ale to vsetko len MOZNO?
 ale to vsetko len MOZNO?