... všetko o BMW ...
TiTAN napísal:hehe ta impreza tam vizera pri tom mku ako taka ladataky chudacik

)
 ) 
											M3Evo napísal:Ale ale ale... Sme sice na BMW fore, ale zase porovnavat STi s Ladou a pod. to snad nie, hm??? Netreba to prehanat s tym patriotizmom, lebo na svete existuju aj ine dobre auta nie len BMW...
(btw. neviem ci si mal moznost skusit si to auto ako to funguje, jazdi atd., ale ak nie mal by si poznat aj konkurenciu...)
TiTAN napísal:ja som vravel len o vonkajsom vzhlade tj dizajne :) ten sa mi nepaci na impreze
 Jasne suhlasim. Ved kolko ludi tolko chuti. Co sa dizajnu tyka tak 1:0 pre BMW v tomto pripade trosku suhlasim aj ked v skutocnosti obe auta maju nieco do seba a podla mna vyzeraju aj funguju super. No co sa nahonu tyka BMW ma blizsie k "Žige" ako Subo, predsa zadohraby...
  Jasne suhlasim. Ved kolko ludi tolko chuti. Co sa dizajnu tyka tak 1:0 pre BMW v tomto pripade trosku suhlasim aj ked v skutocnosti obe auta maju nieco do seba a podla mna vyzeraju aj funguju super. No co sa nahonu tyka BMW ma blizsie k "Žige" ako Subo, predsa zadohraby...   

bobor napísal:Ako fotka ORGAZMUS.Mako klobuk dole pred tvojim majstrovstvom
 Inac chystal som sa aj na moju ex a tvoju terajsiu babiku len uz cas nevydal. Dame jeden den cez vikend a nafotime ok? Peto chce tiez STičko pofotit tak dame telefonaaare a ide sa na vec. Pockame ale na kapotu asi hm??
 Inac chystal som sa aj na moju ex a tvoju terajsiu babiku len uz cas nevydal. Dame jeden den cez vikend a nafotime ok? Peto chce tiez STičko pofotit tak dame telefonaaare a ide sa na vec. Pockame ale na kapotu asi hm??