Ja viem ze ty mas HK :) To si nedal niekto, ale armada usit
Skuseny airsoftak niesom a takych tabuliek mam doma tiez dost
A ta tabulka je z roku 2005
Helma kevlarova - vidis to nieje zoznam veci co ma kazdy vojak a uz vobec nie zoznam vsetkych veci co ma OS SR.
Inak mas velmi zaujimavy pristup k tomu urcovat co je a co nieje OS SR original vystroj. To aj vrtulniky, tanky, celu mechanizaciu, rakety, kevlarove helmy, balisticke okuliare atď. niesu origo OS SR a vojaci si ich kupili sami?

Len preto ze niesu MADE IN SLOVAKIA?

Skoro vsetko sa vyraba inde nez na SK. Okrem odevov, kanád a nejakych drobnosti.
Ty by si asi najrasej vsade dal vylepit stitok MADE IN OSSR aby si to bral ako origo nie?
Inak celkom jalova debata. Aj ty mas pravdu aj ja. Hadame sa zbytočne. Ty hovoris o tom co musia vojaci dostat podla predpisov a tabuliek a ja o tom co dostavaju v skutocnosti povedzme "ako bonus" pre potreby vykonu operácií.
Ale hentu vestu dostavaju skoro vsetci. To ze si niektorý radsej vyberu kôli praktickosti chorvatsku zanovnu vestu za 900Sk to je o inom :) Zalezi aj od velitela. V mnohých praporoch ci kde vsade su povinny stale nosit nosné popruhy s malou polnou a podobne vtákoviny. Ja pouzivam chorvátsku - teda taku tu co sa na nu podoba ale je nova a viac sa jej maskovanie podoba na Vz97.
Ani v US ARMY nedostanes hned vsetko do skrinky v prvi den nastupu do výcviku ani po jeho ukonceni. Dostavas to na zaklade toho aku funkciu a kde ju vykonavas.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i