... všetko o BMW ...
GOOSE napísal:Ja uz mam vystroj a som pripraveny sa zaclenit. Staci ak mi poslete pozvanku![]()
GOOSE napísal:Neboj airbone. Mne to je jasné.
GOOSE napísal:No bohuzial je to tak trochu sport na hranici. Kvôli ludom co nedokazu respektovat zakony a ochranu zdravia sa to zakazalo. Asi chcu aby si mlady ludia radsej strkali drogy ako behali po lese. Nuz co uz.
A inak si civilny zamestnanec alebo vojak?
GOOSE napísal:chair-borne![]()
Podla mna taky trend pride aj k nam co bude na velku skodu.
Ale aj tak budem behat po horach v maskacoch s vybavouVzdy sa da prispôsobit :)
GOOSE napísal:Radi sa nieco priucime od profesionala
Hehe no dobre vedieť :) Mne by sa šikol nepremokavi klobucik tzv woodland. Ale ten zozeniem aj tu u nas a hlavne neviem aku mam americky velku hlavuMam celkom vacsiu hlavu od ostatnych :)
Momentalne sa obzeram po slovenskej veste na vystroj. Ide zima a v zime treba viacej veci vlacit zo sebou. Na to mi moja vesta nestaci uz.
GOOSE napísal:slovaci takticku vestu nemaju to by si mohol vediet :)Radi sa nieco priucime od profesionala
Hehe no dobre vedieť :) Mne by sa šikol nepremokavi klobucik tzv woodland. Ale ten zozeniem aj tu u nas a hlavne neviem aku mam americky velku hlavuMam celkom vacsiu hlavu od ostatnych :)
Momentalne sa obzeram po slovenskej veste na vystroj. Ide zima a v zime treba viacej veci vlacit zo sebou. Na to mi moja vesta nestaci uz.
birki napísal:slovaci takticku vestu nemaju to by si mohol vediet :)
airbone napísal:Myslim ze nejaku mam. Teda ci je takticka to neviem, ale vyzera mrte dobre... Skoro ako z akcneho filmu.
GOOSE napísal:Mal by si viac studovat :) Maju a niekolko verzii. Z toho 2 su nasej vyroby (+jedna na vystroj) a ostatne si dokupuju z armishopov