... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Re: Cesta do prace

Štvrtok, 13. Augusta 2009, 12:34

Pežot napísal:
ale veď Slovensko

tiez si myslim... inac dost ma pobavili policajti ked zastavili segranku... ma novu octaviu a ta ma uz denne svietenie podla vyhlasky spolu v hmlovkach, alebo teda podla rozmerov tam, kde to ma byt, neee....
a policajt ju jebal ze preco svieti z hmlovkami a ona mu mohla ukazovat ze to zhasne ked zapne stretavacky(tak jak to má byt) a vysvetlovat mu...
neee, on jej stale tvrdil ze svieti z hmlovkami.. a nakonec sa jebko priznal ze on supluje niekoho a nevie presne ako je vyhlaska postavena, lebo von nechodi, tak si to isiel nastudovat a prisiel teda ze to ma o.k. :lol: :lol:
no neni to v prdeli... keby sa clovek nebranil tak dostane pokutu kvoli nevedomosti policajta

Zajo
Auto: E38 740iA
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Augusta 2009, 13:01

coWon napísal:
tiez si myslim... inac dost ma pobavili policajti ked zastavili segranku... ma novu octaviu a ta ma uz denne svietenie podla vyhlasky spolu v hmlovkach, alebo teda podla rozmerov tam, kde to ma byt, neee....
a policajt ju jebal ze preco svieti z hmlovkami a ona mu mohla ukazovat ze to zhasne ked zapne stretavacky(tak jak to má byt) a vysvetlovat mu...
neee, on jej stale tvrdil ze svieti z hmlovkami.. a nakonec sa jebko priznal ze on supluje niekoho a nevie presne ako je vyhlaska postavena, lebo von nechodi, tak si to isiel nastudovat a prisiel teda ze to ma o.k. :lol: :lol:
no neni to v prdeli... keby sa clovek nebranil tak dostane pokutu kvoli nevedomosti policajta
niektori su tak sprosti ze neviem ci sa mam smiat alebo plakat. Kazdopadne je to hamba naroda
([OO\ [lllllllll][lllllllll] /OO])

Zajo

Štvrtok, 13. Augusta 2009, 13:10

Ked uz sa tu rozmohla taka vec: mna tahal kamos za mechanikom lebo som odpalil benzinove cerpadlo. Zastavili nas policajti, bolo to oproti pumpe cez cestu. Vodicak, doklady, bla bla.. nakonec ze preco to taham sa ma spytal. Odpovedal som "benzinove cerpadlo". On mi na to ukazal rukou v smere cerpacej stanice so slovami "vsak tu mate cerpacku". Mal som so sebou co robit aby som sa zdrzal komentaru. Podla mna by mal vedet kazdy policajt ze auto ma motor, kolesa atd. Volakedy som si myslel ze vtipy o policajtoch su len urazky, ale je to pravda zialbohu. Fakt cest vynimkam. ...Potom sme obaja cakali 20 minut kym si overia ci nemame zakaz soferovania...

Jannci
Auto: MB

Štvrtok, 13. Augusta 2009, 13:58

asi si myslel, ze ta taha na benzinove cerpadlo (pumpu), a nie ze mas cerpadlo v nadrzi odfajcene

Zajo

Štvrtok, 13. Augusta 2009, 14:00

Nehadzem ich koli vacsine do 1 vreca. Ale ked sa niekto spyta ze co je pokazene a ty ze palivove cerpadlo, tak ta troska sokuje ked ti povie ze OMWka je oproti.

Pežot

Štvrtok, 13. Augusta 2009, 14:24

Zajo napísal:
Odpovedal som "benzinove cerpadlo". On mi na to ukazal rukou v smere cerpacej stanice so slovami "vsak tu mate cerpacku".

To mi pripomenulo kamoša ... vravím mu, že tečie mi benzín na výfuk a on nato "vymeň výfukové tesnenie" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WooDoo
Auto: BMW e34 535iA
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 14. Augusta 2009, 13:18

1svorc1 napísal:
Tak takto som dopadol dnes rano. Zenska prudko skocila na brzdu [-X . Len skoda ze mala tazne.

Ja som mal podobny tukes s e36... zlomeny naraznik, ohnuta maska, ohnute rameno, gril odfajceny a cvakal som cez 730€. :roll:
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

tuke67

Piatok, 14. Augusta 2009, 20:02

do pekla vsetci tu riesia nejake pokefovane tazne. to svorc: dobre ti tak nemas sa lepit na kufre jak nejaky buzo.

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Sobota, 15. Augusta 2009, 18:27

tuke67 napísal:
do pekla vsetci tu riesia nejake pokefovane tazne. to svorc: dobre ti tak nemas sa lepit na kufre jak nejaky buzo.

si aspon precital co tam napisal ? pravdepodobne nie ](*,)
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Sobota, 15. Augusta 2009, 21:41

tuke67 napísal:

Plne súhlasím, to jak keď do nás vleteli a 1 degeš sa ešte sťažoval, že čo brzdíme...
Obrázok

Zajo

Pondelok, 17. Augusta 2009, 09:40

lepia sa SUVckari. Ja rad dam nohu na brzdu ked su tak 30 cm za mnou, raz mi to skoro nevyslo a odvtedy to nerobim. Iked peniaze by sa zisli :D Asi si kupim skodovku a pojdem v lavom 50kou, pride nabliskane SUVcko, skocim na brzdy (akoze macka na ceste) to by som strasne chcel. ti co sa uplne lepia chcem aby sa naburali. tazne nemam rad, ale just by som si dal nech ma co najvacsiu skodu. Po tom si 2x rozmysli ze ci sa oplati nadradovat nad ostatnymi ucastnimki cestnej premavky len koli tomu ze sedi o 50 cm vyssie.

Jannci
Auto: MB

Pondelok, 17. Augusta 2009, 09:58

len tomu SUVcku vbehnes do podvozku, on si to ani nevsimne, bude ta tam tlacit a mozno po 5tych kilometroch odpadnes za zvodidla :mrgreen:

Zajo

Pondelok, 17. Augusta 2009, 10:33

no dobre, tak musim zohnat nieco vacsie ako skodovku :D ... lada niva 8)

tuke67

Streda, 19. Augusta 2009, 13:06

Romeo napísal:
si aspon precital co tam napisal ? pravdepodobne nie ](*,)

co ty trepes prosim ta, citat a pisat som sa naucil v prvej a druhej triede. ale nikde som sa nedocital , ze " ja somar som sa lepil babe na kufor a takto som dopadol " aj ty si asi s tych co neriesia pricinu ale dosledok s ktoreho ta vec vzisla a sebakritika je pre teba cudzi pojem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných