... všetko o BMW ...
Pežot napísal:ale veď Slovensko
coWon napísal:niektori su tak sprosti ze neviem ci sa mam smiat alebo plakat. Kazdopadne je to hamba narodatiez si myslim... inac dost ma pobavili policajti ked zastavili segranku... ma novu octaviu a ta ma uz denne svietenie podla vyhlasky spolu v hmlovkach, alebo teda podla rozmerov tam, kde to ma byt, neee....
a policajt ju jebal ze preco svieti z hmlovkami a ona mu mohla ukazovat ze to zhasne ked zapne stretavacky(tak jak to má byt) a vysvetlovat mu...
neee, on jej stale tvrdil ze svieti z hmlovkami.. a nakonec sa jebko priznal ze on supluje niekoho a nevie presne ako je vyhlaska postavena, lebo von nechodi, tak si to isiel nastudovat a prisiel teda ze to ma o.k.![]()
![]()
no neni to v prdeli... keby sa clovek nebranil tak dostane pokutu kvoli nevedomosti policajta
Zajo napísal:Odpovedal som "benzinove cerpadlo". On mi na to ukazal rukou v smere cerpacej stanice so slovami "vsak tu mate cerpacku".
1svorc1 napísal:Tak takto som dopadol dnes rano. Zenska prudko skocila na brzdu. Len skoda ze mala tazne.
tuke67 napísal:do pekla vsetci tu riesia nejake pokefovane tazne. to svorc: dobre ti tak nemas sa lepit na kufre jak nejaky buzo.
tuke67 napísal:do pekla vsetci tu riesia nejake pokefovane tazne. to svorc: dobre ti tak nemas sa lepit na kufre jak nejaky buzo.
Romeo napísal:si aspon precital co tam napisal ? pravdepodobne nie