no ako som spominal uz v minulosti, jasne ze je pekne a super a sa z neho (mozno) aj zoslintam ked bude v peknom pakete. Je pekne, no jednu vytku mam, ta kolma zadna hrana kufra ala 5 GT, no co ja viem, musel by som jej prist na chut.
ale, voMacK: zatial nelutujem

dnes totiz bol jeden z tych dni ked si s autom sadnete ako nikdy pred tym. Poznate to, odvezete sa vzdy normalne, no niekedy si proste do auta sadnete, odlahceny o problemy a vzijete sa do neho ako malokedy. Citite cestu, citite motor, volant krase odpoveda na to co sa deje na vozovke a aj teplota vonku a v nutri je na prijatelnej urovni, ani horko, ani zima... prosto jeden z tych dni ked si poviete ze to auto bolo sice drahe, ale je hodne kazdeho centu co ste za neho dali. Prosto, radost z jazdy, cista a nekonecna.... a mne moja E91 prave dnes prichystala takyto den, takze absolutne nic nelutujem.
PS- ano, zaklady psychoanalyzy su mi zname a viem ze moje podvedomie prave taketo pocity vyvolalo aby som sa zbavil toho divneho pocitu ked Vase auto je zo dna na den nahradene novsim, vraj lepsim.... ale je mi to jedno