Toho sa obávam,ale oslepla bez používania? Z mrazu čo je vonku? Neviem, zajtra sa tomu povenujem viac. Musím to rozchodiť. V nedeľu má prísť kupec Ďakujem.
No pokiaľ viem, tak navigačné PC vložené médium načíta vždy po štarte auta, bez ohľadu, či možnosti navigácie využívaš.
Zdravim prosim vas viete mi poradit?kupil som si dvd mapy vraj 2016 ale ked zapnem navigaciu ukazuje mi uplne hluposti stojim v strede mesta a neukazuje mi nic len zelene vsetko ziadna cesta.Je zle dvd alebo daky iny problem moze byt? Prikladam foto ked som stal v meste na krizovatke
Nejde ti gps prijimac.. v rohu ta zemegula ma mat zelene bodky okolo... skontroluj pripojenie anteny do navi... niekedy to trva dost dlho kym najde satelity.
Aha dakujem za radu skusim a dam vediet.Lebo jazdim kazdy den na aute stale nato pozeram ze ci nahodou nenabehne ale stale nic furt to ukazuje tak isto
2016 ma uz 2DVD, pre slovensko ti treba DVD2 vlozit, je mozne, ze mas DVD1 a preto nic.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Môj poznatok, 2 roky mi sporadicky vyhadzovalo error DVD alebo chyba načítania disku alebo niečo podobné. Najnovšie DVD mám originál, absolvoval som SK-Bulharsko a späť v lete a odvtedy až doteraz ani jedna hláška, cca 20000 km.
Naposledy upravil/-a undy v Utorok, 7. Februára 2017, 11:03, upravené celkom 1 krát.
undy - mas lisovane dvd a ich odrazova vrstva je o nieco lepsia ako u napalenych, preto ten rozdiel, zla mechanika napalene dvd nenacita
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
presne tu istu skusenost som mal aj ja, original CD z roku pana mi to este nacitalo, DVD uz ani Original, no na niektorych autach je ten laser tak mimo, ze flooduje cele auto informaciami o castach, ktore sa nacitali a robi to potom bordel v optike
v podstate by sa dalo odstupnovat ako ide laser od najlepsieho stavu po najhorsi napalene DVD dvojvrstvove -> napalene jednovrstvove DVD -> original DVD -> napalene CD -> original CD > uz nejde nic
Alles unter 6 Zylinder ist assi! BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA
Chalani, čo všetko by som potreboval, ak by som sa rozhodol si v E65 upgradnuť moju CD navigáciu na DVD navigáciu? A koľko by to asi stálo? Nové CD s mapami už nejako nevychádzajú a neviem, či sa nájde nejaký expert, ktorý by vedel mapy z DVD extrahovať a urobiť z nich CD.
Musis zohnat celu mechaniku navi, tj NAVI02, resp.NAVI03 zfaceliftu, ktora ma ovela krajsiu grafiku. Ale rataj aj cca 400e za taku + casto treba menit aj laser, ktory je po smrti.