... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
petersamer napísal:V bmw stoji ta mechanika okolo 170-180eur, ale ak si si isty ze vies zohnat origo z bmw za 100, tak mi sprav cenu 85eur a vezmem 20-30ks :)presne tak ako píše petok navi03 zos fcl. a bude to fungovat napr http://allegro.pl/bmw-7-e65-3-0-diesel- ... ml#thumb/4 to čo si zverejnil alebo aj novšie zos ak tam su allegro.pl . ANO pôjde bez kodovania , ten laser niekedy aj keď sa vymení nefunguje -preto sa vymení cela mechanika viem to zohnať do 100e origo. na etk to stoji 75eDalej su najnovšie mapy tuším už 2018 .. ja mám momentálne 2017 zos speedcams
airbone napísal:pramo od BMW ja mám 35% zlavu na BMW OEM Diely preto taka cena ANO toľko to stoji 170e to som písal už tu v predošlejV bmw stoji ta mechanika okolo 170-180eur, ale ak si si isty ze vies zohnat origo z bmw za 100, tak mi sprav cenu 85eur a vezmem 20-30ks :)
Casy ked stala okolo 80eur su uz davno prec, boli to vymenne mechaniky, t.j. pouzite kusy v ktorych sa menila len optika u vyrobcu. Tie uz neexistuju a bmw dodava uz viac nez rok novu mechaniku typ DVD M5. Podstatny je tam loader, tzv software.
Asi si si to pomylil s mechanikou DVD M5 ktore tu koluju lacno po internete a ebay a su urcene pre VW RNS510 - tie v NAV02/NAV03 a ani v MK4 nefunguju. Vyzeraju identicky, akurat je v nich iny sw, tzv. loader. Oznacenie pre BMW musi byt DVD M5-811C. Ak mas tie DVD M5-810C, tak v MK4 a NAV02/03 fungovat nebuduJedine v com funguju, je CCC, to si dokaze s tym loaderom poradit. V MK4/NAV02/03 ti len budu stale hlasit "insert dvd" (aj ked ho tam vlozis) a nasledne uz ho ani nevyberies vonku, ani eject nefunguje.
btw. Ak potrebuje niekto nahradne optiky do tychto mechanik, mam skladom. Aj cele mechaniky, a aj tie co funguju v E65/MK4.
Na obrazku mechanika pre CCC s koncovym bmw cislom 195 a na spodnom pre MK4 / E65 s koncovym cislom 194 - v starom vyhotoveni (vymenena optika). Teraz sa uz aj 194 dodava ako novsia M5. Len pre info....
P1014741 (Large).JPG
P1014735 (Large).JPG
petersamer napísal:Za kolko za rok od nich(z BMW) objednas ked mas 35% zlavu??? Lebo pokial ja viem tak kazdy diel patri do nejakej skupiny o A po Xyz a ja teda beriem dost od bmw,za rok 2016 som dokonca dostal certifikat ako najlepsi odberatel ale nikdy som zlavu 35% nemal!!!Pohybuje sa to od 6%-26%cca...tak preto ma to zaujma...inak na elektroniku su vzdy najnizsie zlavy....veru tak airbone dobre radi suhlasim snim a myslím že ti dal vybornu radu.
airbone- jo ale kolko ečiek išlo do BMW priamo :/ preto je taka zľava :) veľa sa obiednava ,riešia problemy