... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
matopresov napísal:Ta prevodovka v e65 sa aj nejak programuje?
Lebo tak sa mi niekedy stane, ze mi preradzuje vo vyssich otackach ako som zvyknuty, resp. ako doposial. Vacsinou pri kludnej jazde mi okolo 1700/1800 ot. preradilo na vyssi stupen.. A teraz sa mi obcas stane, ze aj pri kludnej jazde mi preradi az okolo 2200/2300 ot.. Je to dost divne, lebo aj pustam postupne nohu z plynu, aby jej doslo, ale vytaca az do 2200/2300.. Nestava sa to vzdy, ale az kym nevypnem motor, tak ked prejde na tento rezim, udrziava si ho stale. Neviem od coho to zalezi..
Alebo moze byt aj toto problem vymeny oleja v prevodovke?
matopresov napísal:Ta prevodovka v e65 sa aj nejak programuje?
Lebo tak sa mi niekedy stane, ze mi preradzuje vo vyssich otackach ako som zvyknuty, resp. ako doposial. Vacsinou pri kludnej jazde mi okolo 1700/1800 ot. preradilo na vyssi stupen.. A teraz sa mi obcas stane, ze aj pri kludnej jazde mi preradi az okolo 2200/2300 ot.. Je to dost divne, lebo aj pustam postupne nohu z plynu, aby jej doslo, ale vytaca az do 2200/2300.. Nestava sa to vzdy, ale az kym nevypnem motor, tak ked prejde na tento rezim, udrziava si ho stale. Neviem od coho to zalezi..
Alebo moze byt aj toto problem vymeny oleja v prevodovke?
basto888 napísal:Caute menil som olej v prevodovke, cez diagnostiku mi nanovo adaptovali prevodovku. Radi vyborne, len mam problem pri rychlosti cca 80-100km/h zmacknem predal pri obiehani a prevodovke trva dlhy cas dokym podradi. Ked zmacknem uplne na podlahu tak podradi ihned.