... všetko o BMW ...
 (v čom môže byť problém???)

. Neviem ako E38 ale E32 ma napravu prakticky zhodnu s E34, tak to mozno pomoze. Sklbanie v prednej naprave sposobuju casto vymlete silentbloky hornych kontrolnych ramien (tiez musia znasat prakticky celu vahu auta pri brzdeni, silace dolnych ramien vydrzia vzdy ooomnoho dlhsie), ja ich zatial mam v pohode, ale preventivne menim za powerflex PU silentbloky, pocul som na ne len a len chvalu, len neviem ci robia aj na E38
 . Neviem ako E38 ale E32 ma napravu prakticky zhodnu s E34, tak to mozno pomoze. Sklbanie v prednej naprave sposobuju casto vymlete silentbloky hornych kontrolnych ramien (tiez musia znasat prakticky celu vahu auta pri brzdeni, silace dolnych ramien vydrzia vzdy ooomnoho dlhsie), ja ich zatial mam v pohode, ale preventivne menim za powerflex PU silentbloky, pocul som na ne len a len chvalu, len neviem ci robia aj na E38  .
 .
Miro525 napísal:Cau dufam ze ti trosku pomozem :
1. Vybrovanie volantu moze by sposobene aj poskodeným pneu(na vyvazovacke to asi nespozorujes)skus vymenit nejake ine komplet kolesa z ineho auta.mozu to byt aj kotuce..
2.Buchanie pri prechode nerovnosti moze robit aj uchytenie stabilizatora (na Octaviach bezny problem)
http://bmwfans.info/original/E38/Lim/73 ... l-31_0204/
prekontroluj c.2 a 5
3.Pri nahlom brzdeni to buchnutie u mna robili silentbloky na ramenach (po vymene ok) a tiez to moze byt aj ten stabilizator.Ale pisal si ze si menil vsetky silentbloky tak to prekontroluj este raz

..ujko ktorý na to číhal..
 ..ujko ktorý na to číhal..  ..´tak sa mu to zdalo ako keby to robilo prasiatko.., žeby nejako povolené uchytenie??
 ..´tak sa mu to zdalo ako keby to robilo prasiatko.., žeby nejako povolené uchytenie??   

..tak dúfam dnes sa mi to podarí...
 ..tak dúfam dnes sa mi to podarí...

Helldiver napísal:Nove Meyle a pokoj na dlhu dobu, okrem toho jednoduche bezproblemove prehodenie v uplne hocijakom servise alebo aj doma na zdvihaku:))

Mimo napísal:nemyslel si zlaté klasy? tam to robia... http://www.rcentrum.sk/