... všetko o BMW ...
gila napísal:..Caute, mal som nestastny den, buchol som sedmicku, (naraznik, svetla, kapota), foto je v inej sekcii...
Chcel som sa spytat, ze ake mozu byt nasledky, ked mi veko chladica rozbilo pri naraze potrubie sania? (ZA vahou vzduchu), blizsie k motoru...
Auto islo normalne az do jedneho momentu, potom mi zhaslo, a potom ked som znova nastartoval hlaska "engine failsaife program", a otacky si robili co chceli, ani plyn mi nejak nesiel pridavat a auto "repovalo" ...dosiel som na tom domov (cca 3-4km od miesta havarie), auto som vypol.. na druhy den som sa dostal pod kapotu, kukam ze rozbite potrubie sania- strcil som ruku dovnutra, a v skrtiacej klapke bol zaseknuty kusok plastu z toho sania...![]()
Otazka: je velmi pravdepodobne, ze sa mi nejaky ulomok dostal priamo do motora... teraz mi motor uz len nastartuje, a hned to zhasne... Co vsetko sa mohlo stat??
Dakujem za vsetky rady, je mi z toho nanic...![]()
![]()
//Edit - auto je odstavene mimo BA, preto to zatial riesim takto na dialku...
100RM napísal:No ty vole... to sa modli ... som videl fotky zhodeneho sania, do ktoreho sa dostali plastove piliny a narobilo to slusnu paseku