michal1210 napísal:kupil som ho pred 4dnami tak neviem kedy boli menene filtre ani olej ked som rychlo pridal plin tak auto zacalo mikat chlapec co som ho odneho kupil mi tvrdil ze to roby vaha vzduchu a niekedi vitocilo otacki az po obmedzovac a potom prehodilo richlost a auto nemalo vobec vikon dosiel som stim domou odstavil som to potom som natom chcel ist prec a uz sa ani nepohol
Nechápem teraz, kúpil si si auto, ktoré si pred kúpou vôbec neskontroloval ? ... Ďalej váha vzduchu či funguje alebo nie by nemala mať vplyv na radenie až v takom merítku, že sa ani nepohneš

Ďalšiou záhadou mi je načo ti je 7er keď si nemal ani 10€ na diagnostiku pred kúpou aby si vedel vôbec do čoho ideš. (Neber to v zlom) len nechápem ako sa v dnešnej dobe môžeš spoliehať na "Chlapec povedal" ... BTW predpokladám keď chlapec tak dačo do 25 s tým že to neuživil zbadal si vidinu lacnej možnosti vlastniť 7er a si na tom tak isto. Ak si myslíš že zmenou majiteľa sa zmení technický stav bez zásahu len zmenou mena v TP si na omyle... Nechcem aby si si myslel že ti píšem v štýle skôr poučnom ale to tvoje správanie je
HANBOU
lolko111 VRÁTIŤ.....OKAMŽITE !!!!!!
PLNE Súhlasím.
Michal 1210 ak máš kúpno predajnú zmluvu mala by tam biť formulka pre skryté závady, ktoré má odstrániť predošlí majiteľ ak nebola spomenutá vo výnimke na, ktorú ťa upozornil. Prípadne máš právo pýtať s5 peniaze a auto vrátiť s5 ...
michal1210 dobre pan biflos jebem nateba
Tak počúvaj ma sem

Tu nie si na pomocnej škole, kde sa budeš tasiť slovníkom obyčajného sedláka ! ... BMW radu 7 staršieho radu si kúpia 3 druhy ľudí 1: Človek čo na to má len po BOD kúpi a auto je v takom stave že je lepšie ho hodiť do Dunaja to je v dnešnej dobe 60% kupujúcich. 2: Ľudia čo keď ho vlastnia tak ho vedie uživiť v miere benzín PZP pár drobností no keď sa objaví niečo ako defektná prevodovka a neboli na to zvyknutý u svojej Fabii 1.2 junior tak si myslia ako sú prekliaty "a prečo práve ich auto je v stave akom je" (bodaj by nebolo, keď za servis považujú kúpenie stromčeka s vôňou) ... 3: a posledná skupina v pomere 10% sú ľudia ako ja CHCEM 7er z dôvodu veľkosti a pohodlia čiže nie hrabania a dávania kick down na križovatkách, ľudí ktorý chcú ísť pohodlne a nenápadne, kde tempomat je pre nich viac ako ukazovať pred babou s minisukňou v meste aké je zrýchlenie z 40 na 80 a potom brzdiť pred iným autom s vybagrovanou prevodovkou a KO brzdami. Sú to ľudia čo to auto sa snažia dať do pôvodného stavu TAK aby prešlo ďalších 500.000km, ktoré už majú tieto autá dávno za sebou. Ale to iný nepochopia lebo vidia natočené km neprevyšujúce hranicu 150.000km
To ako si zaútočil slovne na voMacK len dokazuje tvoju nezrelosť pre vlastnenie auta ako takého, nie to ešte značky BMW a rady ktorú asi ani nevieš akú máš keď riešiš prevodovku a nevieme či to nie je "F01" GRATULUJEM
palzo: zaklad je ze ma 7er :) ano prevodovku vymenit..