... všetko o BMW ...
Esence napísal:Tak počúvaj ma semTu nie si na pomocnej škole, kde sa budeš tasiť slovníkom obyčajného sedláka ! ... BMW radu 7 staršieho radu si kúpia 3 druhy ľudí 1: Človek čo na to má len po BOD kúpi a auto je v takom stave že je lepšie ho hodiť do Dunaja to je v dnešnej dobe 60% kupujúcich. 2: Ľudia čo keď ho vlastnia tak ho vedie uživiť v miere benzín PZP pár drobností no keď sa objaví niečo ako defektná prevodovka a neboli na to zvyknutý u svojej Fabii 1.2 junior tak si myslia ako sú prekliaty "a prečo práve ich auto je v stave akom je" (bodaj by nebolo, keď za servis považujú kúpenie stromčeka s vôňou) ... 3: a posledná skupina v pomere 10% sú ľudia ako ja CHCEM 7er z dôvodu veľkosti a pohodlia čiže nie hrabania a dávania kick down na križovatkách, ľudí ktorý chcú ísť pohodlne a nenápadne, kde tempomat je pre nich viac ako ukazovať pred babou s minisukňou v meste aké je zrýchlenie z 40 na 80 a potom brzdiť pred iným autom s vybagrovanou prevodovkou a KO brzdami. Sú to ľudia čo to auto sa snažia dať do pôvodného stavu TAK aby prešlo ďalších 500.000km, ktoré už majú tieto autá dávno za sebou. Ale to iný nepochopia lebo vidia natočené km neprevyšujúce hranicu 150.000km
PetoK napísal:
Niečo podobné vidím dosť často, keď robím s autami... dokonca mi raz volal nejaký debil s E60 že chce urobiť diagnostiku na splátky, že má malo peňazí...![]()
![]()
![]()
michal1210 napísal:dobre pan biflos jebem nateba![]()
![]()
![]()