runder - no preplach mam kupeny od pro-tecu, co viem, tak asi top, plus mam od nich oil booster, ale ten vymenim az pri dalsej vymene, lebo teraz ten jeden tam necham na 3-4 tisic km a potom sa to vymeni..
caste kickdown som dal mozno 3krat odkedy mam to auto

vobec ho nepotrebujem, podradim si radsej manualne podla toho kolko treba.. kazdopadne od novembra uz auto nejazdi vobec kratke trasy, vytahujem ho v podstate len cez vikendy, a idem s nim minimalne 30-40km naraz, ale vacsinou to je 100+ km, a vacsinou dialnica, cize stale otacky.. obcas mam chut si zablbnut, tak to tocim, to je jasne, ale nieje to vobec pri kazdej jazde.. plus mam lpg.. ale na lpg jazdim uplne normalne, do 3000 otacok, to je tam len na dlhe trasy, mesto a kratke trasy jazdim iba na benzin. a ked sa chcem nahanat tak tiez plyn vypinam.
s tou normou neviem, motor sa zacal vyrabat v roku 2005, takze tipujem ze uz LL04 by tam trebalo..
a spotreba oleja bola pred tymto servisom co teraz sa robi taka, ze medzi vymenami 15000km, tak 2-3 litre, niekedy aj viac

lenze vsetko to vytieklo von

auto olej podla mna nezere velmi, resp. nevedel som to skontrolovat, ale teraz budem vediet.. nejaka vola tam je, urcite to zrat olej bude pri tych km, ale kolko to neviem povedat.
a co tak 0W40? ten lial predchadzajuci majitel do mojho kombika 520i E34, ten sa mi zda tiez zaujimavy.. ale zas tiez som nenasiel LL04.. do kombika ma ist mobil 1, ale ten je LL01
liqui a millers sa hybu v akych hladinach cenovych?