... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
bruno75 napísal:Viem, ze asi (zase) vyvolam mohutnu vlnu krakorania o zbytocnosti prispevku od mojho miestneho fanklubu, ale aj tak sa opytam:
Cez vikend som bol po prvy raz lyzovat na F10 a po prvy raz som rozbalil skivak (ten bol asi rozbaleny uplne po prvy raz od vyrobenia auta)
V E60 som mal skivak (napohlad uplne rovnaky ako mam teraz v F10), lenze na nom bol otvor uzatvorenym zipsom.
Na skivaku v F10 som ziadny otvor ani zips nenasiel, nech som hladal ako som hladal.
Otvor v skivaku so zipsom som povazoval za uzitocny jednak preto, ze mi umoznoval lepsie ulozit lyze a palice v skivaku a jednak ked som ho nechal otvoreny po pouziti, skivak lepsie vyschol... Absencia otvoru a zipsu ma celkom neprijemne prekvapila... Tato inovacia sa sudruhom z Mnichova zrovna velmi nepodarila...![]()
![]()
![]()
Majitelia F10 vybavenych skivakmi, mate tam ten otvor/zips alebo mam iba ja nejaky nepodarok...?
bruno75 napísal:Viem, ze asi (zase) vyvolam mohutnu vlnu krakorania o zbytocnosti prispevku od mojho miestneho fanklubu, ale aj tak sa opytam:
Cez vikend som bol po prvy raz lyzovat na F10 a po prvy raz som rozbalil skivak (ten bol asi rozbaleny uplne po prvy raz od vyrobenia auta)
V E60 som mal skivak (napohlad uplne rovnaky ako mam teraz v F10), lenze na nom bol otvor uzatvorenym zipsom.
Na skivaku v F10 som ziadny otvor ani zips nenasiel, nech som hladal ako som hladal.
Otvor v skivaku so zipsom som povazoval za uzitocny jednak preto, ze mi umoznoval lepsie ulozit lyze a palice v skivaku a jednak ked som ho nechal otvoreny po pouziti, skivak lepsie vyschol... Absencia otvoru a zipsu ma celkom neprijemne prekvapila... Tato inovacia sa sudruhom z Mnichova zrovna velmi nepodarila...![]()
![]()
![]()
Majitelia F10 vybavenych skivakmi, mate tam ten otvor/zips alebo mam iba ja nejaky nepodarok...?
mexican napísal:Ak sa níjde nejaký majiteľ, ktorý má iný skivak než máš ty, čo potom spravíš?
Zažaluješ niekoho?
Spáchaš rituálnu samovraždu?
Alebo spáchaš rituálnu popravu svojej novej plečky upálením?
mexican napísal:Prečo by to mal admin zmazávať?
Príde niekto, kto má rovnako kokocký problém a nájde odpoveď. Pri takomto prístupe by mohol admin zmazať 90% toho, čo tu je.
Teda vlastne nenájde, lebo ty si ju už našiel a nechávaš si ju pre istotu pre seba.
viktorko22 napísal:
Chorche, odpoveď je taká, že keď sa Oto balil, tak svietilo slnko, z nadšenia rozbaľovania sa usmieval od ucha k uchu a isto si si všimol, že Oto ma holywoodsky usmev, tak žiara svetla odrážajúca od jeho chrupu sa odrážala od čierneho skivaku, tak že oslepila Ota a ten si zips na skivaku nevšimol..
mexican napísal:
Nemal v tom skivaku zabalenú mŕtvolu jednej nemenovanej ryby, ktorej sa tak leskla plešina?
voMacK napísal:Brano, teraz vazne. Pri tvojej detailnej znalosti vybavyv F10 musis predsa vediet, ze skivak sa montoval do F10 iba jeden jediny. Takze je chujovina, aby mal niekto iny ako ty, s pripatakovym zipsom predsa, no nie?
Ja som aj na E60 aj tutok na efku vysusovanie vaku vzdy riesil tak, ze som ho z auta demontoval [navod na demontaz mas v navode, nezakladaj pre to prosim novu temu], obratil som ho hore picou [rozumej naruby] a nechal som ho vysusit mimo auta. Jednak mi susenie priamo v aute pride kokocky neefektivne, druhak, mat v aute rozlozeny sikvak je kokocky neesteticke...