... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
delarock napísal:Ja dávam meniť každých 80 tis. km. Pri výmene mi menia aj olej v xdrive, to je najmenšia položka..Ja chodím do ZF Nová Baňa, trvá to približne 3 hodiny. Počas výmeny ťa zoberú do kaviarne, kde si dáš na ich účet kávu. Sú to autorizovaný servis výrobcu prevodovky, preto im dôverujem. A podľa mojich skúseností sú aj korektný, keď som tam dával moju starú F11-ku, tak to najprv hodili na diagnostiku a olej mi vôbec nevymenili, lebo zistili že mám lamely v pi.i a zbytočne by som menil lebo aj tak sa pokazí v krátkej dobe. Takže som dal najprv opraviť prevodovku (nie u nich-čo teraz aj ľutujem), potom som po 80-tich menil u nich..Ahojte, chcem sa opytat zobral som jednu 540 ku 2019 s najazdom 110 000 km. Kedze bol servisovany iba v bmw BA vramci zaruky samozrejme olej v automate nevymeneny. Chcem sa Vas opytat okrem oleja v automate dat uz vymenit oleje v xdrive, difikoch atd co tam ponukaju? alebo nema to vyznam? dakujem.
TT-SIMIK napísal:SIMIK alebo peqpeq ale asi zajtra alebo v piatok na to cas nemate nikto coTak tak….S tej bane som mal viac zakaznikov ktory mali malo oleja prave koli tomu ze to robili horuce….Iny mali namiesto 8hp oleja 6hp….prevodovky sekali,trhali(asi nejaky ucen robil) ….Take iste info mam od inych servisakov…..
Ak by niekto potreboval vymenu oleja, tak urobim kavu a dam navyse aj croasaint🤣🤣….Peto da aj kofolu👍
TT-SIMIK napísal:To ti za 3h urobia prevodovku na pockanie? Ved tam prides zo 100st prevodovkou,ani v mraze nestihne vychladnut za ten cas.Nie to este urobit.