Tu na fore je viacero tem , kde sa spomina Nova Bana. Pohladaj, precitaj.
Ja som tam bol dvakrat so 6HP a raz s 8HP. Celkovy cas bol kazdy raz kratsi a kratsi. Posledne s 8HP snad ani nie 3H (prevodovka+xdrive !).
Ohladom licencie neviem ako to maju, a od koho. Dufajme, ze sa ten OEM potom aj o nich pravidelne zaujima.
Pri 6HP mi odmietli vymenit prechodku (poziadavka vopred na naviac pracu). Ze to nerobia (...) a potom ze na to neni cas (...). A to som si myslel to iste, ze ved kam lepsie nez do licencovaneho servisu ZF.
V Juni 2023 som bol s 8HP v Jihlave. O Novej Bani vedia ze existuju, ale to je tak vsetko. Ziadna filialka, alebo spolupraca medzi tymito dvoma nie je. Kto po NB pojde do Jihlavy, tak zisti zasadny rozdiel v pristupe k veci - skusobna jazda, konzultacia, diagnostika, vystupy, vysvetlenie veci a pdrobny vycet a vysvetlenie vsetkych poloziek a zmien nastavenia. Btw. v Jihlave to trvalo 5-6H (prevodovka + xdrive).
Keby na to prislo, ze treba na Slovensku, urcite by som uz radsej otravoval tu chalanov servisakov na fore ako NB. Btw. potrebujem este diferencialy