Streda, 26. Októbra 2016, 18:30
inak netreba este zabudat ze tie male magnety na menicoch nie su feritove ale Neodymove. Neodymovy magnet je cca 10x "silnejsi" sko feritovy (feritove su tie cierne a Neodym je vzdy pokoveny niklovsnim alebo chromovanim (silne by inak oxidoval)
Neodym je pre aplikaciu v aute urcite vhodnejsi. (pri cca 10x mensom magnete rovnaka sila)
Zahladne audio v F3X alebo F1X je naprd hlavne kvoli tomu ze nema vyskace ale len sirokopasma na mieste stredaku-to je fakt mizeria. Stredny level (hifi) ma uz aspon vyskace a jednoduchsi externy zosik, HK ma ine menice, vacsie basaky v podlahe a vyrazne lepsi zosik.
V X1 aj M3 F80 mam preto HK. Na ozvucenie mam tak vysoke naroky, ze by som sa radsej ani nepustal do prerabky ozvucenia, aby sa to aspon trochu blizilo top domacemu systemu boli by to extremne zasahy do auta. (pridanie cca 20-25kg a kompletne oholenie interieru az na plech) to je pre mna dnes uz neprijtelny zasah do niveho auta. Tak to riesim len tak, ze to HK neurazi, ale zazraky od toho necakam a som preto vcelku spokojny. Ked si chcem hudbu naozaj kvalitne vypocut tak doma