... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
PetoK napísal:Jasne ze su aj lepsie... co tak Morel,Focal atd. ...??? Pokial ten kamos povazuje Hertz sa super repro, nech si este co-to nastuduje...
mexican napísal:To moje vyzeralo takto a chýbali tam nápisy "Made in China"
Výškač som nefotil, lebo po výmene mi ostal zakuklený v tom trojuholníku pri späťáku, ktorý sa vymenil na kompletku celý.
Ale bolo na ňom vidno nápis "Made in France"
mexican napísal:Na margo basáku v kufri, tak v E46 bol taký jeden nádherný kút v kufri, kam sa dal pekne zapasovať subwoofer bez toho aby tam výrazne obmedzoval miesto (viď foto).
Dúfam, že mi lokálna pospolitosť odpustí, že tam bol použitý menič Hertz, nakoľko som sa nechal uniesť jednym testom, kde sa umiestnil na prvom alebo druhom mieste (nepamätám si to, bolo to v r. 2005). Ale ostatné repro v aute som dával iných značiek
steve napísal:Základ ako som mal ja nemá výškače v tom trojuholníku, je tam len plast.
mexican napísal:Na margo basáku v kufri, tak v E46 bol taký jeden nádherný kút v kufri, kam sa dal pekne zapasovať subwoofer bez toho aby tam výrazne obmedzoval miesto (viď foto).
Dúfam, že mi lokálna pospolitosť odpustí, že tam bol použitý menič Hertz, nakoľko som sa nechal uniesť jednym testom, kde sa umiestnil na prvom alebo druhom mieste (nepamätám si to, bolo to v r. 2005). Ale ostatné repro v aute som dával iných značiek