Vyhrievanie volantu je sice fajn, ale po 5 minutach sa to zohreje tak, ze mi to prestane byt prijemne... rozhodne to nie je prvok vybavy, na ktorom by som baziroval

Vhrievane zadne sedacky pre mna to iste, nakolko vacsinou vzadu sedi iba maly a aj to v detskej sedacke....
Ventilovane sedacky rozhodne nezvysuju hlucnost (je ich sotva pocut), pocutelne su az pri najsilnejsom vetrani, ktore je uz aj tak neprijemne...
Ohladom toho fukania na chrbat je to na kazdeho osobnom pocite, ale z vlastnej skusenosti viem, ze aj ked som vetranie zapinal len obcas a na najslabsi vykon, tak to vyrazne prispelo k tomu, ze sa koza na sedadle rychlejsie ochladila / nepalila. Mne sa dokonca zdalo, ze uz len tym, ze koza je perforovana, neprehriala sa na slnku tak vela.
Druhou vecou je pocit pri dlhsej jazde, na neperforovanej sedacke sa mi nesedi prijemne, na ventilovanej (a to aj ked je ventilacia vypnuta) je pocit pocas jazdy ovela prijemnejsi. A to som mal doteraz bledy (bezovy) interier, pocitam, ze na cernej kozi to bude este ovela vyraznejsie citit.
Digitalne budiky poznas podla toho, ze pri vypnutom zapalovaníi tam nie je vidno vobec nic...

Vidno je len striebornu polkruhovu obrubu "budikov" na kraji a inak nic, ani rucicky budikov. Po zapnuti zapalovania je medzi budikmi vidno farebny obrazec a hlavne je vidno, ze rucicky nie su skutocne, ale len digitalne. Pri zmene jazdneho rezimu je samozrejme vidno uplne inu grafiku.
Auto, ktore si si vybral ma obycajne budiky.