voMack mas pravdu, v tej podvozkovej vybave asi trochu plavu, ale moje otazka jestli mysli active steering/lenkung byla proto, ze jsem mel za to ze Adaptive drive a mechy vzadu maji snad vsechna GT, ne ze by je mely seriove, ale ze snad si to nikdy nidko bez toho nekoupil ne? Coz je mozna prave ten muj omyl. Dik za upresneni. Kdyz uz jsme to teda nakousli, ktera volitelna vybava zajisti, ze Ti ve Sport rezimu "ztuhne" rizeni? Je to az active steering? Protoze ja mam Dynamic Adaptive EDC a neprijde mi, ze by se na tuhosti volantu neco zmenilo, ani kdyz dam Sport+ režim.
Jinak k TV, ja TV mam a je to na houby, funguje to spolehlive jen kdyz stojis, za jizdy jsou proste obcas kosticky a obcas vypadek a mimo mesto uplne katastrofa.
K sedakum jeste, nevim jak v 5tce, ale v 5GT muzou byt i zadni ventilovany, ja mam zadni elektricky ovladany, s ventilaci a vyhrivanim. Jdou i z kufru tlacitkama ovladat a uplne sklopit, coz je super, kdyz potrebujes vetsi kufr, coz se u GT muze stat docela casto, ze jo

. A chapu, ze nekdo vyhrev vzadu chce stejne jako ja, protoze vzadu vozim praveze casto lidi. Ze stejneho duvodu mam rad webasto, ikdyz auto parkuje ve vyhrivane garazi, tak vsude mozně na cestach tomu tak neni a kdyz si/jim ho muzes predehrat, je to pecka. Dokud jsem webasto mel, pouzival jsem ho porad. Ale nakonec jsme z nej ustoupil, protoze ho ma jen zlomek GT. Proste se tu bavime o prvcich vybavy, ktere jsou indiviualni, nekdo je vyuzije a nekdo ne, vo tom zadna, ale je dobry si o nich rict, protoze dokud to auto nemas tak Ti nedojde co vsecko by Ti mohlo chybet

Za mne vede bezovy interier, coz je i muj pripad, prosvetluje to vnitrek a v lete to neni takova grilovacka. Perforovana kuze ventilovanejch sedacek je mnohem prijemnejsi a min se potis, ikdzy nezapnes ventilaci, ta je hlukove znatelna az na nejvyssi level. Caste argumenty ze na svetlym je vsechno videt ja moc neberu, pro mne je to naopak nebo rekneme tak nekde mezi, na cerny vidis kazdou cmouhu, na bezovy az tak moc ne, u bezovy spis stve, ze se driv ci pozdeji obarvi od kalhot do modra.
edit: jeste byla otazka na predni kamery... nemam surround view, to jsme mel jen v pucenem GT a to mi prislo uzitecny, ale side view za mne uplne na nic, jedine kdy to obcas pouziju je, kdyz parkuju cumakem k chodniku, tak zapnu to a vidim kdyz uz jsem rypakem na chodniku, abych to neoprel o vysoky obrubnik prednima "zasterkama".