... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
Borisss napísal:Povedzme si uprimne, je to aj o tom, ci si clovek veri, ze aj on moze mat take auto.
Lebo ked nie, tak jasne ze vsetko nove (drahsie) je kokotina![]()
A naopak - kto ma dobre nastavenu mysel, tak si povie, ze jedneho dna bude mat take aj on.
No, a staci. F10 M550d je raketa, the end. Treba natankovat iba poriadnu, 60cetanovu naftu a hybaj na Autobahn
ptz napísal:s tym motorom to asi fakt trosku prehnali. skoro vsetky predane 550d skoncili s poruchou motora v servise. posledna perlicka: ojnice s piestami prerazili steny valcov a vysypali sa von z motora - hold, ten motor ma naozaj velku silu
j.matrix napísal:tak motorari z mnichova uz mali par failov, napriklad swirl flaps. Zrejme to bolo na zvysenie predaja novych motorov
VaNoS napísal:BMW ako poznáme z rokov 80tich,90tich skončilo, všetko už je len čistá komercia, v dnešnom monetárnom svete nie je priestor pre Freude Am Fahren. Už nevyrábajú výnimočné autá, ale len obyčajný priemer ako ostatné automobilky. Chápal by som to v oblasti dizajnu, ale čo je horšie automobilka, ktorá mala jedny z najlepších motorov na svete a udávané hodnoty boli skôr skromnejšie než reálne, dnes potrebuje preháňať, len aby predávala. Smutné.
PS: Ja osobne by som si dnes u BMW nevybral žiadne auto, skôr by som si našiel najzachovalejšiu E39,E38 alebo dokonca prekrásne E34,E32 (samozrejme benzín) a udržal ich pri živote tak dlho ako by to bolo možné, v čo najlepšom stave.
stanleyy napísal:no neviem pani,
ked vidim toto, zacinam mat podozrenie, ze to bmw cim dalej tym viac oje.ava:
http://www.autorevue.cz/na-brzde-bmw-m550d
tiez mam pocit, ze ta moja lemra jazdi ako sa jej zachce - raz dobre, inokedy ako polomrtva..