... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

bmwtt.sk

ygy
Autor témy
Auto: F07
Kraj: Žilinský

antiradar, antilaser

Pondelok, 25. Januára 2016, 20:33

Máte niekto aniradar a anilases vo svojom F-ku ? :)

na internete je veľmi veľa produktov, vela značiek a možností.

Každý vychvaluje niečo iné. Robím si teraz ako taký prieskum že čo sa vyplatí aby to bolo čo najúčinnejšie za dobrý peniaz

aké máte skúsennosti s týmito zariadeniami prípadne ? konkrétne píšte konkrétne značky a produkty

Užívateľov profilový obrázok
madxface
Auto: f34, e91

Re: antiradar, antilaser

Pondelok, 25. Januára 2016, 23:08

Najlepsim riesenim pomer cena vykon je WAZE :smile: 0€ + mobilny internet.
90% zalezitosti ti to vyriesi, nepomoze ti len s radarmi na odjazde.
S tym maju vsak problemy aj najlepsie antiradary. K tomu treba aj antilaser v predu vzadu, celkovo inesticia cez 3k € a uspesnost mozno 98%, co velmi nema zmysel kedze to nie je 100%.

A to ani nehovorim o odlisnej legislative v kazdom state EU, kde je to na hrane. Lebo aj napriek tomu, ze tie zariadenia maju bezpecne funkcie premazania sa, auto ti mozu zhabat kvoli dokazovaniu na par dni tak ci tak.
Obrázok

miso_525d
Auto: SOBI 20
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 1. Februára 2016, 19:40

Čo sú prosimta "radary na odjazde"? Ja som mal na jednom bývalom aute antiradar a 2x rušičky a neplatil som v tom aute pokutu ani raz...fungovalo to absolútne spoľahlivo.

Inak samého by ma to zaujimalo čo je teraz najlepšie zariadenie a čo najlepšie funguje.

madxface napísal:
Najlepsim riesenim pomer cena vykon je WAZE :smile: 0€ + mobilny internet.
90% zalezitosti ti to vyriesi, nepomoze ti len s radarmi na odjazde.
S tym maju vsak problemy aj najlepsie antiradary. K tomu treba aj antilaser v predu vzadu, celkovo inesticia cez 3k € a uspesnost mozno 98%, co velmi nema zmysel kedze to nie je 100%.

A to ani nehovorim o odlisnej legislative v kazdom state EU, kde je to na hrane. Lebo aj napriek tomu, ze tie zariadenia maju bezpecne funkcie premazania sa, auto ti mozu zhabat kvoli dokazovaniu na par dni tak ci tak.

madxface

Pondelok, 1. Februára 2016, 23:50

miso_525d napísal:
Čo sú prosimta "radary na odjazde"?

Radar na prijazde (Detekovanie v stovkach metrov) - proti smeru tvojej jazdy = typicka trojnozka alebo stacionarny radar alebo oproti iduci mobilny radar, najcastejsie na okreskach
Radar na odjazde (Detekovanie v desiatkach metrov) - v smere tvojej jazdy = predbehnes kobru na dialnici alebo ta kobra dobehne alebo trojnozka v smere jazdy (u nas sa nepouziva, lebo aj policajti maju menej casu ta zamerat)
Obrázok

ygy
Autor témy
Auto: F07

Utorok, 2. Februára 2016, 10:02

Nepopieram že je waze super vec , no keď som v zahraničí tak by ma dátové prenosy vyšli asi rovnako ako cena samotného antiradaru

Myslel som si že antilaser zabráni zmeraniu od tejnožky , samozrejme keď antiradar začne pípať, tak treba skočiť na brzdu a antilaser vypnúť aby ťa zmerali no v nižšej rýchlosti,

Nejazdím ako blázon 100 cez dediny ale tam kde sa dá ísť, tak tam idem .

Hlavne sa mi jedná teraz o tie nové automaty čo plánujú po slovensku, kedže sú automatizované možu vykázať chybu a tam by už nikto myslím neriešil prečo ma to nenameralo .

Fakt je že sa ale do problematiky až tak nevyznám .

Ale počítam s tým že za kvalitný prístroj a kvalitnú montáž (skryté v nárazníku, palubovke) sa musí čo to zaplatiť. A keď to už má byť tak aby bolo všetko tip top :-)

madxface

Utorok, 2. Februára 2016, 13:24

Najnovsie antilasery sa vypnu automaticky po prvom zasiahnuti, cize na druhy krat ta uz zmera. Treba ratat s tym, ze policajt ta mozno uz len z principu zastavi kvoli tomu, ze ta nezmeral na prvy krat, lebo asi vie preco...

Tak isto najnovsie antiradary maju funkcie, ze sa vymaze software a nainstaluje sa software parkovacich senzorov. To vsak stale neznamena, ze auto ti nemozu zhabat kvoli dokazovaniu porusovania cestneho zakona.

A nepochybne som zabudol spomenut usekove meranie, ktore vypocitava priemerku, a tam ti moc tieto zariadenia nepomozu.
Obrázok

miso_525d

Utorok, 2. Februára 2016, 19:58

Dakujem za vysvetlenie.

Nespomínam si, ze by ten môj antiradar s rusickami mali problem s týmto typom radarov.

Škoda ze tu nieje niekto kto pozná aktuálnu techniku a pozná pripadne ceny a efektivitu.

madxface napísal:
Radar na prijazde (Detekovanie v stovkach metrov) - proti smeru tvojej jazdy = typicka trojnozka alebo stacionarny radar alebo oproti iduci mobilny radar, najcastejsie na okreskach
Radar na odjazde (Detekovanie v desiatkach metrov) - v smere tvojej jazdy = predbehnes kobru na dialnici alebo ta kobra dobehne alebo trojnozka v smere jazdy (u nas sa nepouziva, lebo aj policajti maju menej casu ta zamerat)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 3. Februára 2016, 21:48

S tymito spolupracujem.....povodne som chcel do auta aj ja,urcite si to do auta dam,len teraz som buchol par € do firmy,tak na taketo nezostalo.....Spolahlive to je podla mna najviac,preto je to aj najdrahsie da sa povedat...

http://www.bezpokut.sk/www/index.php
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

madxface

Štvrtok, 4. Februára 2016, 10:57

No stinger je kvalita a akurat citam ze sa im to podarilo homologizovat pre EU ako varovne zariadenie, nie ako radar :D takze to uz mozete mat legalne namontovane :smile:
Obrázok

smith666
Auto: F11 530xd 190kW
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 4. Februára 2016, 20:52

Viete niekto koľko tá sranda stojí :?:
Obrázok
takto vyzerá 300 km/h aj bez bavora - ten v červenej kombinéze (dajte si to do 720p):
https://www.youtube.com/watch?v=spubheZPwg4#t=00

miso_525d

Štvrtok, 4. Februára 2016, 22:25

na tej stranke nemaju cennik...

TT-SIMIK napísal:
S tymito spolupracujem.....povodne som chcel do auta aj ja,urcite si to do auta dam,len teraz som buchol par € do firmy,tak na taketo nezostalo.....Spolahlive to je podla mna najviac,preto je to aj najdrahsie da sa povedat...

http://www.bezpokut.sk/www/index.php

smith666
Auto: F11 530xd 190kW
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 5. Februára 2016, 08:24

Veď práve ..... asi to bude dosť drahé. :?:
Obrázok
takto vyzerá 300 km/h aj bez bavora - ten v červenej kombinéze (dajte si to do 720p):
https://www.youtube.com/watch?v=spubheZPwg4#t=00

madxface

Piatok, 5. Februára 2016, 14:09

Najnovsi Stinger verzia VIP stoji do 3000Eur podla doplnkovych modulov, antilasery idu od 800 do 1500Eur podla poctu senzorov.
Je dolezite pozerat ceny u SK/CZ predajcov a sledovat, ci upravuju pasma detekcie nasich radarov. Starsi model Stingeru bol lacnejsi, do 2k Eur.

Ako som pisal uz v prvom prispevku, vzdy to bude investicia nad 3k a to je celkom dost :)
Obrázok

miso_525d

Streda, 10. Februára 2016, 09:20

tak ked som mal antiradary predtym stalo ma to 2500 a ta investicia sa mi vratila odhadom do roka....cize napr. mne sa to oplati. navyse teraz ked Kalimu totalne jebe a bude 200-300 aktivnych radarov po slovensku tak ja nemam nervy chodit po dialnici 120 a po okreske 85 aby ma nahodou nejaky radar nezmeral. policajny stat skurveny.

madxface napísal:
Najnovsi Stinger verzia VIP stoji do 3000Eur podla doplnkovych modulov, antilasery idu od 800 do 1500Eur podla poctu senzorov.
Je dolezite pozerat ceny u SK/CZ predajcov a sledovat, ci upravuju pasma detekcie nasich radarov. Starsi model Stingeru bol lacnejsi, do 2k Eur.

Ako som pisal uz v prvom prispevku, vzdy to bude investicia nad 3k a to je celkom dost :)

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Februára 2016, 10:51

miso_525d napísal:
.... teraz ked Kalimu totalne jebe a bude 200-300 aktivnych radarov po slovensku tak ja nemam nervy chodit po dialnici 120 a po okreske 85 aby ma nahodou nejaky radar nezmeral....

sice trochu OT, ale ked sa to tu nacalo, dal si uz niekto robotu a z toho zoznamu GPS suradnic ( http://www.tvnoviny.sk/domace/1817861_v ... -budu-stat ) vybral stacionarne radrary, ktore budu napr. na D1?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Mi00wa a 5 neregistrovaných