... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
bruno75 napísal:One more stupid question:
Skusal niekto riesit zobrazenie Waze na obrazovke iDrive (idealne na NBT)?
TT-SIMIK napísal:Inak od 1.3 vychadza zakon- zakaz predaja antiradarov!!!
voMacK napísal:
A to si predstavujes akoze jak??
bruno75 napísal:
ja uz si radsej nepredstavujem nic...
ale fajn by bolo, ak by ma Waze vedel upozornit na bliziaci sa (stacionarny) radar aj na obrazovke iDrive... ale kedze Waze nepatri medzi vyvolene appky spolupracujuce s BMW, tak asi nic nebude...![]()
budem si musiet vystacit s audio warning z kamerky a telefenu...
BTW, ked uz sme pri tych apps, podarilo sa mi (konecne) znasilnit App-store a nainstaloval som si tie BMW appky, co som chcel a ktore vobec nemali byt pre slovensky trh... napr. taky User guide k autu v telefene...
bruno75 napísal:ale fajn by bolo, ak by ma Waze vedel upozornit na bliziaci sa (stacionarny) radar aj na obrazovke iDrive...
madxface napísal:
Riesi to BimmerTech firma, ale neviem, ci uz su v dakom super stadiu jednoduchej instalacie
Viac na google BimmerTech Mirroring
Tie najdrahsie zariadenia uz oficialne nie su antiradary, ale su vedene ako zabezpecovacie/bezpecnostne zariadenia
voMacK napísal:A to si predstavujes akoze jak??
Puppi napísal:tak ty to mas uz paradne vydumane :)
DARKEN26 napísal:to fakt si aktivne tie stare kraksne???
Ja ze tam uz stoja od 89. revolucie
bruno75 napísal:
Pokial ja viem, tak tie "stare kraksne" su v majetku NDS a PZ ich moze pouzivat len obmedzene (konkretne viem, ze ze pravidelne pouzivaju budku na 103 km medzi MN a Hradkom, len smerom do BA, v opacnom smere nikdy). Ostatne sa myslim velmi nepouzivaju, lebo to nemaju este zmluvne / legislativne vyriesene...
od '89 tam mozu byt len tazko (leda ze by stali samostatne uprostred pola), kedze dialnice na Povazi (od Hornej Stredy do ZA) sa otvarala postupne az za Meciara, niekedky od roku 1996...
tie budky su tam max. 5-6 rokov dozadu (tie na 103. km) a ostatne sa doplnali minuly alebo predminuly rok (2014-15)