... všetko o BMW ...
drroman napísal:dneska jsem byl v bosh servise a dal jsem vsechny vstriky na vycisteni,serizeni a popr.repas
drroman napísal:dneska jsem byl v bosh servise a dal jsem vsechny vstriky na vycisteni,serizeni a popr.repas
drroman napísal:no,mi rekl,ze pokud bude muset menit trysky,tak 4500ks pokud jen serizeni tak 1500,dneska se dozvim v jakem jsou stavu.ted jsou v ultrazvuku a pak se cisti nejakou spec kapalinou v nejake masine.sam jsem zvedavy.ono mi to auto delalo takovy rachtavy zvuk kdyz jsem mu nalozil tak od 2000 otacek a na volnobeh pri zapnuti klimy.boschak mi rikal,ze to je typicke u tech baworu.tusim,ze tryska si nastavuje vysokou predvstrikovou davku,ale nevim,jestli jsem si to dobre zapamatoval.takze to ber s rezervou
drroman napísal:Ja jsem ted koukal na allegro coz je polske aukro a jsou tam nove vstriky za 5000 takze pokud je jedna v p..li tak to neni az tak strasne. Mi ted pro zmenu zacalo tect servo kolem volantove tyce,nevim jestli se to da opravit nebo vymena.zacina mne to auto nasiratnevite nekdo jaky olej tam dolit? Mam na aute 260000 overenych a zacina se docela sr..t. ,zere pres 10 litru,Kdyz si vezmu,ze mam tdi transportera se 400000 km a jen leju naftu a menim spotrebaky tak zacinam byt nalomeny ze pujde z domu
drroman napísal:tak,vstriky ok,vymenene svody,vykuchany pdf,a spotreba mesto pres 10.mimo mesto pri pomale jizde i 6,5,ale mesto tragedie.teplota 83 celsia.asi to bude tim,ze tu je kazdych 200m semefor,nebo uz fakt nevimcele mesto ma 5-6 km a cestou je 7 semaforu.