... všetko o BMW ...
Laco19 napísal:Myslim ze nikto nespochybni ze lepsie sedacky ako komforty sa do E60 nedavali, takze ci uz s ventilaciou alebo bez, myslim ze ich montaz neolutujes
zollo napísal:plny suhlas, tie sport. kozene v ciernej farbe je podla mna uplna tragedia, spotenu mam rit + chrbat permanentne, to uz hadam radsej mat tie klasicke, latkove lavice
bruno75 napísal:Pozor, ja som sa vyjadroval len k masazi a ventilacii, pricom netvrdim, ze ventilacia je uplne na naprd, ale zial nefunguje tak, ako by som si predstavoval.
Na komfortne sedacky nedam dopustit, bez nich by som auto uz nechcel...
Inak, neviem ci (ako tu uz odznelo) za to moze perforovana koza, ktoru mam alebo jej svetly odtien (LEDER NASCA BEIGE), ale mne sa sedadla az tak mimoriadne nerozpalia, aj ked silne svieti slnko. Alebo za to moze to klimakomfortne sklo...
bruno75 napísal:Pozor, ja som sa vyjadroval len k masazi a ventilacii, pricom netvrdim, ze ventilacia je uplne na naprd, ale zial nefunguje tak, ako by som si predstavoval.
Na komfortne sedacky nedam dopustit, bez nich by som auto uz nechcel...
Inak, neviem ci (ako tu uz odznelo) za to moze perforovana koza, ktoru mam alebo jej svetly odtien (LEDER NASCA BEIGE), ale mne sa sedadla az tak mimoriadne nerozpalia, aj ked silne svieti slnko. Alebo za to moze to klimakomfortne sklo...
Laco19 napísal:Cierne sedacky sa cez obycajne skla rozpalia teda poriadne - mala by byt moznost spustat ventilaciu sedaciek pri urcitej teplote okamzite pri odomknuti. Sice by stacilo spustit dialkovo ventilaciu ale kto by koli tomu nosil v lete dialkove od webasta a pol km od auta myslel na vetranie.
Tie atermicke skla zavidim, mal som celne na predoslom aute a je to neskutocne dobra vec. S obycajnymi je to akoby clovek sedel v chladnicke a do tvare si svietil infraziaricom, priemerna teplota je sice OK ale niekde je prilis vysoka a niekde to chladi az velmi. Mam na celnom za spatakom malu prasklinu, chcel som ze ked praskne tak dam atermicke (v kombinacii s HUD to bude riadna cena) ale uz 2 roky cakam a sklo drzi.