... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Re: ventilovane sedacky - dorabka

Piatok, 4. Júla 2014, 13:24

voMacK napísal:

Mal by si si zalozit pribeh a dat nadpis: "....najnalozenejsia E60 530xD na klube" :mrgreen:

No to ani zdaleka, sam vies, kolko veci mi este vo vybave chyba.... su tu aj nalozenejsie...
ale aby som len nespamoval: ta cena atermickeho skla s HUD je skutocne takto "mila", preto aj ja hypnotizujem kazdu prasklinku od kamienka, aby sa nesirila... :mrgreen: nastastie doteraz mam najvacsiu asi na 0,5 cm (klop-klop-klop)

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 4. Júla 2014, 14:51

bruno75 napísal:

No to ani zdaleka, sam vies, kolko veci mi este vo vybave chyba.... su tu aj nalozenejsie...
ale aby som len nespamoval: ta cena atermickeho skla s HUD je skutocne takto "mila", preto aj ja hypnotizujem kazdu prasklinku od kamienka, aby sa nesirila... :mrgreen: nastastie doteraz mam najvacsiu asi na 0,5 cm (klop-klop-klop)

ved si ich daj zaliat a nebudes musiet struhat vlasy v zadku :)

m4x
Auto: E60 545i

Sobota, 5. Júla 2014, 18:39

Atermicke skla? A to uz co je? :smile:
Inak dost velky rozdiel je mat aj vpredu na bocnych sklach v lete aj tu najslabsiu tmavu foliu, skoda, ze to je zakazane.. Minuly rok som s tym isiel do chorvatska a velmi to pomahalo
Ono celkovo bol riadny rozdiel ked som hodil folie na okna, necakal som taky rozdiel
!!! Obrázok ???

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Sobota, 5. Júla 2014, 19:23

m4x napísal:
Atermicke skla? A to uz co je? :smile:

Vybava klimakomfort su atermicke, determalne alebo ako este inac sa tie skla nazyvaju. Na skle je naparena kovova vrstva ktora odraza infracervene ziarenie a funguje to velmi dobre. Efektne je ked das ruku v horucave za atermicke sklo, je priehladne rovnako ako bezne ale je za nim chladok :wink: .
Su aj folie od 3M s rovnakym ucinkom ale na predne skla sa nesmie davat nic.

m4x
Auto: E60 545i

Nedeľa, 6. Júla 2014, 10:10

Ani priehladna folia? Vsak kto si to vsimne?
Inak to znie velmi dobre, toto by som veru prijal :D ale s mojim stastim by som si ho dlho neuzil
!!! Obrázok ???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní